SAAB Auktion: Ännu mer Saab 9-3 från Sverige

Det är dags igen. Idag startar en ny BCA-auktion med 30 Saab 9-3. Som vid varje tidigare auktion kommer nya bilar från Sverige till försäljning denna gång. Efter återkopplingen från de två utgående auktionerna är avvecklingen problemfri. För det mesta som återförsäljare tar över pickupen i Hamburg och överlämnar bilen till kunderna.

blank

Saab Partner för det nya Sverige kommer som regel att ge dig en garanti för ytterligare försäkringar med en löptid på 24 eller 36 månader.

De uppnådda priserna är intressanta och är som sagt på golfnivå. Därigenom pratar vi mer om en mager Wolfsburg. Köpet skulle vara rätt beslut - nu en 9-3 till ett topppris och efterträdaren från Sverige på två eller tre år. 😉

Dedikerade Saab-återförsäljare hjälper gärna till. Om du inte har en lokal kontakt vill vi ringa en Saab-partner som hjälper dig. För oavgjort, ny och återvändande, har vi en liten Köpguide till Saab 9-3 sammanställd. Saab-auktionen slutar på 06.03.12.

Text: tom@saabblog.net

4 tankar om “SAAB Auktion: Ännu mer Saab 9-3 från Sverige"

 • blank

  En tidlöst vacker, perfekt bildad bil.
  Skandinaviskt och puristiskt, det skiljer sig behagligt från den nuvarande trenden mot ännu fler pärlor och plåtveck ...

 • blank

  Trevligt urval, även på ANA i Trollhättan finns det många 9-3 er med nästan ingen "mil" på webbplatsen.
  Men nästan alla har inget inbyggt navigationssystem. Vet någon om detta kan eftermonteras eller misslyckas det på grund av bristande förberedelse (kompass, hjulsensorer ...)?
  Hälsningar Kay

Kommentarer är stängda.