SAAB News: Kalenderblad och en extra servering av Saab

Uppfyllandet med månatliga Saab-kalenderblad förblir för de välkända orsakerna. Ingen anledning till sorg, eftersom vår vän Roy Chui fortsätter att ge månatliga uppdateringar till Hongkongs globala community. Oavsett hur orolig situationen i Sverige, Roy visar sann Saab-anda och ger inte upp.

Jag gillar hans motiv under en lång tid bättre än den sista som Trollhättan, som var ganska ledsen. Det är bara för förståeligt vid synen av de senaste månaderna. Vårt tack till Hong Kong för de outtröttliga ansträngningarna.

Fortfarande en extra hjälp av Saab? Alla som vill se mer av det svenska kultmärket idag kan titta på gårdagens Top Gear-episod med Saabs deltagande. En resa genom Saabs historia. Svensk kult märke i en kult show. Saab-berättelsen börjar vid 41 minuter och 22 sekunder. Ha kul

Top Gear 18 × 05 från MyTGpage

Text: tom@saabblog.net

2 tankar om “SAAB News: Kalenderblad och en extra servering av Saab"

  • Uppdaterar TopGears redaktörer när arkitekten hamnar (tillfälligt) njuter av en BMW?

    • förmodligen ett skämt som någon har kommit på när man forskar

Kommentarer är stängda.