SAAB Auktion: Ny Saab 9-3 Auktion Online!

Saab-samhället är mycket intresserad av påfyllning från Sverige. Vissa återförsäljare är aktivt involverade och nya Saabs rullar redan över våra gator. I nästa åtgärd kommer 30 Saab 9-3 igen till salu. För första gången ingår speciellt coola Griffin-modeller. Griffinerna kommer med många nya detaljer, till exempel med Saab Ice-Blue designljus, analogt med Saab 9-5 och Saab 9-4x.

Hmm. För närvarande finns det (tyvärr) fyra Saabs i garage ...

Saab 9-3 SportCombi Griffin
Saab 9-3 SportCombi Griffin

Som redan nämnts är Saab nya fordon, vilka fick numret omedelbart efter tillverkningen på grundval av de svenska godkännandebestämmelserna. Auktionen slutar på 28.02. Du kan delta i auktionen via en Saab-återförsäljare. Vissa företag är särskilt aktiva, återkopplingen från köparna är konsekvent positiv. På förfrågan gillar jag att göra lämplig kontakt.

Text: tom@saabblog.net

5 tankar om “SAAB Auktion: Ny Saab 9-3 Auktion Online!"

 • Hi Tom,

  Känner du till engagerade återförsäljare i Stuttgart-området?
  Idag var det vid Auto Schott (Saab Center Solitude) i Magstadt och bad en säljare för en ny Saab. Tyvärr vill de med Saab inte ha mycket i åtanke, eventuellt fortfarande några begagnade sälja men inget annat engagemang mer i varumärket.

  • blank

   Välkommen till bloggen! Jag skulle försöka på Auto Roth i Leinfelden. Tel: 0711 75857490. Om du fastnar, vänligen maila.

   Hälsningar

   Tom

 • blank

  Jag skulle vara intresserad av prisnivån, som nås på auktionerna.
  Är det attraktivt att ange en ny Saab från denna källa?
  Ja, och var är konvertiblerna?

  Super BLOG, läs länge och har fortfarande PATIENCE !!

  • blank

   Tack för beröm och tålamod 😉

   Som icke-återförsäljare fick jag titta på priserna snabbt och skulle beskriva dem som mycket attraktiva för en ny bil. Enligt min mening är det värt att inte lova för mycket nu. Men för att få en tillförlitlig information behöver du en återförsäljare och det finns några engagerade.

   Hälsningar

   Tom

 • blank

  Vet någon hur många Griffin-modeller som till och med gjordes? Erbjudandet är försvinnande litet ...

Kommentarer är stängda.