SAAB-auktion på Internet

För Tyskland körs en Saab-auktion igen. Medan många linjära modeller inkluderades i den första auktionen är intressanta och välutrustade Saab 9-3 Vector-typer nu tillgängliga. Även fyrhjuliga vänner kunde hitta rätt fordon med en Saab 9-3x.

Saab 9-3 sportkläder
Saab 9-3 sportkläder

Första erfarenheten genom den tidigare auktionen är nu tillgänglig. Fordonen är nya bilar med noll till 20 eller 30 kilometer körsträckor. Eftersom de är produktioner på den svenska marknaden följer de europeiska specifikationerna. Alla papper för godkännande finns tillgängliga. I Sverige får nya bilar en skylt före försäljningen. Därför visas dessa fordon nu på Internet som begagnade bilar.

Saab 9-3 är mogen och välgjord. Reservdelar finns utan problem, leveransen genom Saab Parts AB fungerar. Första Saab-ryttare har redan accepterat erbjudandet och fått sin drömbil från Trollhättan. Underbart.

Avvecklingen för auktionen kan ske utan problem via Saab-partnern. Om du inte har en lokal återförsäljare kommer bloggen gärna att förmedla rätt kontaktperson. Auktionen slutar på 21.02.2012.

Text: tom@saabblog.net

3 tankar om "SAAB-auktion på Internet"

 • Auktionen kommer att vara online imorgon och då är 7-dagar upp till bud. Länken kommer att publiceras på bloggen sen på eftermiddagen i morgon, så kommer auktionen att öppnas.

 • Hej,

  var kan jag få auktionslistan? Jag hörde det även på 23.2. bör vara en auktion.
  Kan du hjälpa mig med min forskning ?? Tack på förhand.

  MFG
  Seidel

 • Jag skulle vara väldigt nyfiken, för vilka priser kommer bilarna att auktioneras där ???

Kommentarer är stängda.