Nya goda nyheter från Saab

Medan jag åker hem i norr finns det fortfarande en liten Saab-berättelse att berätta. De första resultaten av aktiviteterna bakom Saab-scenerna kan rapporteras. Och det är goda nyheter. Saab har reformerat i England och Saab Parts UK tar över reservdelar till de svenska kultstugorna på ön.

Saab flyttar närmare kunden i Storbritannien. Alla Saab-bilister har tillgång till Saab Service Clubvars medlemskap är gratis. Service Club-medlemmar har rabatterade reservdelspriser, uppgraderingar av hjortuppgradering och mer. Programuppdateringar för Saabs är helt gratis. En bra sak.

Saab är traditionellt mycket stark i England och ön tar en banbrytande roll. Ty tyvärr finns det inget liknande erbjudande i Tyskland, men eftersom jag vet att du är aktiv i Frankfurt med stort engagemang för Saab, kan jag föreställa mig detsamma. Låt oss överraska dig.

Under alla omständigheter har utbudet av reservdelar till våra Saabs ständigt förbättrats för oss alla de senaste veckorna, vilket jag bekräftades igår i en personlig konversation. Det är också goda nyheter.

Om du fortfarande inte har tillräckligt med Saab-temat idag finns det en läktidsläsning för dig. Motor Klassik har skrivit om Saab 9000 CD. En helt undervärderad klassiker som skulle vara värt en affär. Artikelns titel är liknande: Svensk affär med en italienare.

Njut av att läsa.

Text: tom@saabblog.net

4 tankar om “Nya goda nyheter från Saab"

 • blank

  Goda nyheter har blivit sällsynta. Jag kan bekräfta en tillfredsställande reservdelsförsörjning. Efter en kollision mellan min 9.5 NG Aero med en underjordisk pelare jag beställde på måndag på min lokala återförsäljare SAAB IWM Würzburg en bakgrundsbelysning och en bakre förkläde och delarna har kommit trots stora betänkligheter på min sida idag. Som en liten extra beställer jag nu HIRSCH bakdiffusorn och jag är glad. Så det är uppe. Förresten, jag gick sent på SAAB BLOGG efter att jag läst regelbundet flera gånger dagligen SAAB UNITED sedan 2 år. Samtidigt, men jag läste bara den tyska blogg och sedan gå till SAAB United.

  Hälsningar från Würzburg
  Gerrit

 • blank

  Hej Tom.

  Bra nyheter du sprider. Kan du berätta vad en mjukvaruuppdatering är?

  Vänliga hälsningar - Klaus

  • blank

   Förbättringar av Saabs programvara, fel elimineras. Automatisk luftkonditionering, motorstyrning, fyrhjulsdrift, etc., allt görs via programvara. Vanligtvis har förare av äldre Saabs nytta av det och bör därför definitivt se en Saab-partner .... 🙂

Kommentarer är stängda.