Saabs uppdelad - eller den mörka sidan av styrkan

Saabs fans är toleranta. Är du verkligen ? Jag hoppas det för vi gör ett test! Saabs Divided är Saab-bloggen med skillnad .... En blogg med en stor dos svart humor som är värt att läsa. Författaren går tufft till domstol med Victor Muller och med Saabsuniteds vänner.

"Få Real Saabsunited, Get RealÄr en av artiklarna som gör en klar bedömning om journalistiska kvaliteter, och även om Saab Support Convoys, har författaren sin mycket speciella åsikt. Bloggaren med Volvo-bakgrund ser Saab-pressarbetet (vilket pressarbete?) Av de senaste åren i USA, nödvändigt för att bygga ett varumärke, realistiskt. PR-avdelningen i USA var förmodligen lika effektiv som i Europa. Hmm.

Ironi och kritik är tillåtna. Särskilt när det är klart. Och det är fallet med Saabs Divided. Jag hoppas att de Saabsunited-författarna ser det på liknande sätt ...

Med några artiklar var jag verkligen tvungen att le eftersom jag gillar svart humor! Med detta har Saabs Divided-bloggare "Post Mortem Blog”Nådde målet.

Vi är toleranta. Är vi Eller?

Text: tom@saabblog.net

9 tankar om “Saabs uppdelad - eller den mörka sidan av styrkan"

 • Svenska media är tillräckligt pessimistiska för mig ...

 • blank

  Ärligt talat: Jag tycker att "SD" är patetiskt. Uppenbarligen någon som skadades i sitt ego och sedan entusiasmen hos många genom ... kakao .... drar, för att uttrycka det försiktigt.

  Länge leva yttrandefrihet! Ska han skriva vad han vill. Men det ger mig också rätten att säga att jag hittar SD-hum ... e!

 • blank

  en annan blogg som förtjänar uppmärksamhet ....

  Även om någon åsikt gör ont, bör man också möta en annan syn på saker. Utvecklingen i diskussionskulturen på Saabsunited, liksom den icke-reflekterade (blinda) träldomen mot VM, hade redan lett mig till skapandet av ordet ”Victorsunited”. Det är därför jag hittar tillräckligt många skäl för mig själv att också titta på SAAB DIVIDED.

  Mitt personliga intryck under de senaste veckorna är att SaabsUnited har flyttat tillbaka mot objektivitet och balans. Har jag fel där?

 • blank

  Jag ska vara ärlig mot dig: det känns bra! Det är bra att frågan "Har du en på våfflan?" så underbart ofiltrerat (i en viss riktning, som nämns där direkt). Jag tänker: det är dags, det är en del av det, det är kul och ändå glömmer bloggaren inte allvaret i situationen. Och om du inte gillar det, läs inte det. ; ·)

  PS: Jag är inte så säker på toleransen ...;)

 • blank

  Oj ... jag "läste" först SAABS DMDED och blev lite förvånad. 😉

 • blank

  Saabs Divided Blogger måste vara en av kommentatorerna som har sparkats ut av tillverkarna av SU över tiden ... du kan kritisera SU och VM, men SD-nivån är lite för låg. Men vi är toleranta 😉!

  • blank

   Exakt 😉

 • blank

  Jag visste inte SD. Egentligen hade jag ofta hört att det återigen har SU blivit uppskattat SD, för vi har haft en ensidig mening i Saab-affären.

  Jag läste en gång en bok om bloggar och det var en något äldre citat som sa:
  Om du ger ett oändligt antal skrivmaskiner till ett oändligt antal apor, statistiskt sett, skulle minst en Pulitzer komma ut ur det.

  Jag tycker inte om SD väldigt mycket, men SD: s redaktör verkar ha varit mycket besviken över Saab, så hans rätt att frigöra sin frustration är borta. Jag tycker att det är bra att det finns den här sidan, men jag fortsätter inte att läsa den.

  • blank

   Tyvärr avslöjade Saabsunited aldrig vad "The Deal" egentligen var. Under tiden kunde man avslöja denna hemliga brist utan att komma för nära någon eller påverka "affären" negativt. Jag skulle vara väldigt intresserad. RedJ kan / kan säga något ???

Kommentarer är stängda.