Saab ... nu mer än någonsin!

Saab ... just nu!
Saab ... just nu!

Saab-berättelsen är unik. För tillfället bor varumärket först och främst genom fansens engagemang, som upprätthåller Sveriges flagga, vilket gör Saab mer levande än någonsin. Jag tror knappt att det skulle finnas liknande åtgärder och uthållighet med andra tillverkare.

Låt oss se om de framtida ägarna uppskattar engagemanget. Eftersom Saab har en lojal fansbas, som ingår i varumärkeskärnan. En värdefull tillgång om du vet hur du använder den. Thorsten Ziehm, känd i Saabs kretsar som Ziehmy, är engagerad i vår tillverkare och har designat och producerat lämpliga klistermärken. Låt oss visa att vi står vid varumärket med kunglig griffin även i svåra tider!

Ziehmy har en lång Saab-historia, och om jag minns rätt, fanns det en röd Saab tidigare som han inte var så nöjd med. Ja, Saab-världen är bara liten. Men den verkliga Saab-passionen påverkar inte det ena eller det andra problemet, och Ziehmy är fortfarande en vän till det svenska kultmärket. Du kan för närvarande köpa klistermärken från den svenska biltillverkaren, som har byggt innovativa bilar i 47 år, på Ebay.

"Saab ... nu mer än någonsin!”, I rätt stil i svenska färger ... Jag tycker det är bra. Limmet kommer till fönstret!

Text: tom@saabblog.net

34 tankar om “Saab ... nu mer än någonsin!"

 • blank

  Nu kör 2-klistermärken (inte bara) genom distriktet Verden.

 • blank

  ja, det är precis det, du kan se dem vid trafikljusen och också från 100m långt,

  -Atomkraft-NU, TACK,

  HJÄRT FÖR BARN

  och många andra exempel som ”med en snabb
  Blick för att fångas "

  t.ex.:

  -SAAB igen & för alltid

  eller något, kombinerat med vackra färger
  och märken.

  Längre texter ska Saab i reklam insättning eller i Fleyer, etc

  Hälsningar till alla, hoppas veckan blir ännu bättre för Saab

 • blank

  kanske ett litet tillägg eller alternativ som jag snubblat på i en gammal Saab 99-annons:

  "SAAB, för förare som har tappat det roliga med vardagsbilar"

  Det skulle svara på den eviga frågan om varför du kör SAAB….

  • blank

   Hej Röd - de gamla annonserna var fantastiska och uppdaterade. Men som redan nämnts ovan borde du kunna förstå ämnet med en snabb blick på trafikljusen (sökord: kärnkraft - nej tack) och det finns en (även om så) fin mening bara "för mycket". Saab har inte lyste med minimalistisk design inom marknadsföring de senaste åren och jag tror att det passar dig och det borde tas upp.

 • blank

  Ja tack Torben, jag är inte en designer eller medieformgivare, ingen aning om konst,
  vet bara vad jag inte gillar. Jag tycker att "Forever" är vackert, även "Born from jets" eller "Born in the air" "airborn division" "jetdivision" eller vad som än låter bra med "aero". Ett märke kan sällan komma på sådana ädla föremål, hoppas bara att någon som (BM ...) verkligen tar sig an Saab och att Saab blir nästan en andra Bentley eller Jag, en från norr. Lycka till i era ansträngningar, hälsningar från Frankfurt

  • blank

   Torben, väldigt bra, alla förslag är mega !! Någonstans lite lite gul
   Asymmetrisk korsfästelse …… och ”Forever… ..we trust… ..or whatever” -emblemen är klara. Jag ska beställa 1 dussin

   • blank

    Skönt att du gillar det - det är bara ett första utkast, du borde möjligen först komma överens om "a" formulering - FOREVER eller liknande; Kanske "REBORN OF JETS" ;-).
    Det skulle också vara möjligt att skriva ut hela på transparent klistermärke, vielle sticka även inifrån. Skulle vara klokt, tror jag.

 • blank

  Inte snarare sagt än gjort - jag kullerade något.

 • blank

  MoinMoin
  då måste jag själv tala här:
  Vad klistermärket ska se ut som diskuterades i SAAB-forumet, kom överens om ett utseende, kan leva med majoriteten av fansen. Det är klart att du aldrig kan glädja alla. Men jag tror att jag har hittat en bra kompromiss!
  Vid denna tidpunkt, ett stort tack till alla SAAB-fans - svaret har varit överväldigande!
  Jag funderar redan på att designa en annan version ...

  Obs: Ja, jag hade en gång en röd 9-5 SportCombi från 2006 som var i verkstaden 12 gånger på 25 månader ... den så kallade "Red Bucket". Min SAAB -auktoriserade verkstad stödde mig så mycket som möjligt, men var också maktlös mot måndagsbilen. Detta har inte skadat min anslutning till SAAB-märket, det finns fortfarande en Sonett III och en 900 Turbo 16S i GArgae och en 9-3 TiD-årsdag framför den. Och en annan SAAB kan snart följa 😉

  Uppriktiga hälsningar,

  ZIEHMY

 • blank

  Jag har dem redan.
  En på konvertibel, en på skidhjälmen och en i Virtine bredvid Saabrio-modellerna 🙂
  I det fjärde överväger jag fortfarande om han kommer på Frauchens Golf eller på min cykelhjälm 😉

 • blank

  Hej, jag behöver också några bitar av det ... !!!! :-)

 • blank

  Ciao

  ... Jag tyckte idén med Saab-klistermärket "och nu mer än någonsin" cool och gjorde en motsvarande klistermärke, ta en titt, om du är intresserad skulle jag verkligen få klistermärket tryckt och med glädje på min Saabs 9-3 TTID och lim 9-3X ... Anpassningsförfrågningar / förslag välkomnas.
  Jag är säker på att en lösning för en Saab-framtid säkert kommer att hittas, förmodligen inte hos YM eller de turkiska investerarna, men jag hoppas också på den europeiska investeraren som ännu inte har utnämnts ...
  Länk till klistermärkeförslaget: http://www.24swiss.ch/pub/SAAB_Sticker.jpg, Storlek antagligen om 10x5cm

  ... Jag vill inte missa btw för att tacka Tom för den alltid mycket värdefulla och neutrala rapporteringen -> TOM, du är den ...

  Cheerz, P.

 • blank

  Efter år av Saab avhållsamhet wg. GM anser jag nu igen för att köpa en 9000er 16V familj taxi, som det sedan drivs parallellt med 9000er Turbo tjänstebil. Vad sägs om reservdelar, måste jag vara oroad? Jag måste köra på lång sikt som en bil VW Passat, för helgerna skulle bli räddade med Saab.
  Tyvärr tillåter min ekonomiska plan inte att jag uppgraderar till nuvarande modeller, vilket heller inte skulle vara GM-fri.
  De överväganden jag har gjort för att komma tillbaka till det bästa bilmärket i världen. Din blogg är riktigt bra, har uppmuntrat mig igen. Förresten kunde jag leva med att köra en ny Saab med en BMW-motor. BMW: s är för ful för mig genom design, liksom den jämnare ljusare vagnen med stjärnan. Vänligen s.alle: Under dessa kalla dagar, notera vad som har kvar på kanten av motorvägen. Jag kan bara göra 1.500 km per vecka, men jag kan berätta vad ADAC måste välja. Saabs har inte varit på mina turer under de senaste 14-dagarna.
  Kämpa på!
  Hälsningar till alla Saab fans

 • blank

  Jag skulle gärna sätta Troll-klistermärket på min '06 (Magna) cabriolet, men historien är inte så sant ... tyvärr.
  Har någon ett subtilt alternativ?
  Stationen '05 -er 9-3 tillverkades i Trollhättan, var det inte någonstans i Finland?
  Kanske skulle det passa där, hitta klistermärken bara fantastiskt!

 • blank

  Har precis köpt 2-biten på Ebay.
  1 kommer på min 9-3-konvertibel
  1 kommer på min 9-5 II
  är vackra ...

 • blank

  Hej trofasta Saabister

  Jag är med klistermärkenna Torben direkt!
  Låt mig bara veta när du har dem

  • blank

   Utan att vilja förstöra den roliga Torben. En omtryck av originaletiketten från 60-talet körs redan ... 😉

   • blank

    Hej Tom! Kanske ... Jag hittade ingen - var kan jag hitta en? Sedan köper jag dem istället för att trycka dem 🙂 det är lättare för mig också!

    • blank

     Hej Torben, de är för närvarande på tryck och det tar säkert några dagar till. För tillfället vet jag inte om vi kommer att sälja några på bloggen eller om det kommer att ske via en annan kanal. Men jag kommer definitivt att posta när trollen är där ...

     • blank

      Nå då hoppas vi (med ledighet) att det ser bra ut, då är jag där.

 • blank

  Jag tänkte bara reproducera originalet "Made in Trollhättan by Trolls" i helgen, men jag kan inte bli av med de kvantiteter som jag skulle behöva beställa på egen hand. Om du är intresserad kan du sälja detta för lite pengar på bloggen. Naturligtvis kan du också skapa mer, men du kan bara få en viss summa till ett rimligt pris.

  • blank

   Hej,
   driva en workshop för handikappade i Celle.
   Vi tillverkar märkning av fordon för egen användning och alltmer externa kunder. Små kvantiteter är mindre problematiska för oss, stora mängder är svåra att förverkliga eller har motsvarande leveranstider.
   Låt mig göra unika bitar för små presenter.
   Inget problem om mallen passar.

   • blank

    Hej dubbel turbo - det låter bra. Jag är utbildad mediedesigner, mallen borde inte vara problemet och din verkstad kan kanske tjäna något mer som ett resultat, det skulle vara perfekt. Jag kan ha andra köpare för andra saker.
    Kan du skicka mig din kontaktinformation: info@mediengestaltung-bohnenkamp.de

 • blank

  designen har redan blivit honad ett tag på saab-cars.de

 • blank

  "Evigt" …….?!?

  • blank

   Det finns några mycket bra designers bland oss ​​...

   • blank

    Jo, Tom, naturligtvis, på grund av designers, har jag aldrig sagt, jag har aldrig haft en penna i min hand! Endast en åsikt. Förresten, färgen är stor, arrangemanget av flaggan och skriva, helt slog. För mycket text för min smak.

    Dessutom går man också utomlands

    mindre skulle vara mer, vem bör läsa detta? Var? Trafikvakter? Vid körning vid eller vid trafikljuset att märka. sådan
    Förenta fansen för Saab-märken, skulle popa på var och en av mina Saabier i ett halvt dussin

    • blank

     Jag håller med dig.
     Kanske ska jag göra något annat.

  • blank

   hie,

   ... ..Jag är lite smart ass, jag vet verkligen bättre, - ta med den här saken !!!!!

   Hälsningar från Koblenz.

   Peter.

 • blank

  Trevligt, det skulle jag göra

  - det med ... .. sedan 1947 - utelämna

  - Fågeln i rött - lägg på toppen

  - nedan kanske - "vorever"

  Namnet, symbolen och flaggan är faktiskt perfekta. Se alfa-märket, som passar allt.

  Man borde faktiskt fråga oss, den sanna fanbasen som en klistermärke borde vara, och inte bara för de tyska förhållandena, utan internationellt.

  Starta en åtgärd med förslag och då bestämmer vi

Kommentarer är stängda.