Utanför Saab möter Tyskland: Berlin

Saab-fansen är också aktiv i Tyskland idag. Bremen och Berlin står på dagordningen idag som stödmöten för vårt unika svenska varumärke. I Berlin ägde rum ett litet men trevligt möte i flygmuseet Finowfurt. Mötet organiserades av Dirk Krinelke, som håller Saab-flaggan i Berlin. Dirk hanterar både den lokala Saab-klubben och hans Saab-blogg.

Berlin, Luftfartsmuseum Finowfurt, Möte utanför Saab
Berlin, Luftfartsmuseum Finowfurt, Möte utanför Saab

Korrekt hållande: Saabs framför hangaren
Korrekt hållande: Saabs framför hangaren

Ämnet Saab och luftfart passar naturligtvis absolut och det är på något sätt "tillbaka till rötter". Naturligtvis hade Berlin Saab-förarna också det perfekta vädret. Jag är säker på att fansen har kul idag.

Stöd Cabriolet i "Lime Yellow"
Stöd Cabriolet i "Lime Yellow"

Nå då Skål, svensk stilskylt
Nå då Skål, svensk stilskylt

Vänmärket var trots ytterligare tillvägagångssätt med det och har skapat för SaabBlog.net bilderna och även en liten video av Saab-paraden framför flygplanets hangar, självklart sant att stila med flygplan. Super Mark, snart får du ett kontrakt som medförfattare

Text: tom@saabblog.net

4 tankar om “Utanför Saab möter Tyskland: Berlin"

  • Hej tom
    Alltid ett nöje. Jag skulle också arbeta som en chaufför för CMO i New SAAB Automobile (antingen NV, AB, GmbH eller AG) o)
    LG och en trevlig Sunday Mark

  • Man, min ser på videon som om den hade ett flygförkläde ... * VINN * 😉

  • Tack för den stora eftermiddagen
    Allt kommer att bli bra!

  • Bra rapporter från Saabtreffen och fantastiska bilar som finns på din blogg. Tack Tom. Jag tror att det borde fortsätta så här. Förhoppningsvis hittar någon snabbt Saab i en bra säker framtid, och det kommer bara att finnas artiklar av detta slag på bloggen i framtiden

Kommentarer är stängda.