Utanför Saab-möten: Meilenwerk Stuttgart - Böblingen

I Stuttgart kommer Dominik Merkle att vara värd för Outside Saab-mötet i sydväst på söndag. Han har stöd av Saab-centret i Tübingen och naturligtvis stöd från bloggarna. Jag tycker att det kan vara en mycket trevlig Saab-evenemang i Meilenwerk Böblingen.

Eftersom han verkligen gjorde något och Dominiks engagemang är värt varje stöd. De av Saab-fansen som har tid borde ta sig till Stuttgart på söndagen. Visa flaggan, signalstöd för vårt svenska märke! Eller bara träffa vänner med Saab och ha eldrivna konversationer ...

Evenemanget har en egen hemsida med information och nedladdningar. Det finns ännu fler Saab-möten över hela världen. Den största troligen i Nederländerna och förstås i Sverige. I Trollhättan finns vår vän Lars från bloggen ” PhoeniX - En framtid för Saab” på plats och kommer att skicka några bilder till oss. Vi är nyfikna.

Text: tom@saabblog.net

5 tankar om “Utanför Saab-möten: Meilenwerk Stuttgart - Böblingen"

 • Finns i den gula Saabrio

 • Jag är så glad =)

 • blank

  Jag är från Erlangen / Nürnberg A6 / A81

 • blank

  Jag kommer att vara på 15.01. från närheten av München (sydöstra) till mötesstationen utanför Saab till Stuttgart. Om det finns någon från München / München som vill göra detsamma, skulle det vara trevligt om vi kunde träffas på A8 någonstans för att köra till mötet i konvojen. Intresserad?

 • blank

  … och glöm inte,

  Bremen,
  Düsseldorf och
  berlin

  ser fram emot många trevliga möten.

Kommentarer är stängda.