Saab-administratörer får förstärkningar

Hans Bergqvist och Anne-Marie Pouteaux kommer att förstärkas av Kent Hägglund. På torsdag på 14: 00 klockan ska meddelas av domstolen i Vänersborg. En ytterligare administratör är välkommen eftersom Saabs internationella struktur är ganska komplex. Hägglunds ansvar omfattar varumärkesrättigheterna för Saab Automobile AB, som innehas av Saab AB.

Det finns mycket aktivitet bakom de svenska scenerna. Kvinna Pouteaux reser när det gäller Saab, och den västeuropeiska Saab intresserad, har jag postat redan tidigt som abgängig igår, är fortfarande i verksamheten. Vilka är goda nyheter för mig, för min favorit är tillbaka.

Nej, min favorit Saab-investerare har hittills inte nämnts i pressen, vilket är bra. För namn som först kommer ut i allmänhet brinner vanligtvis mycket snabbt. Jag skulle också vilja skriva mer om detta ämne, men jag tror i den nuvarande situationen det hjälper Saab att behandla frågan med gottfinnande. Eftersom med förnuftiga meddelanden i det förflutna så många avtal firade tidigt och sedan begravdes lika snabbt.

Därför är det tyvärr fortfarande ingen definitiv utveckling, så situationen är fortfarande öppen i alla riktningar. Året är fortfarande ungt och vi har faktiskt bara årets tredje arbetsdag ... Så som alltid, ha tålamod! Var det inte ordets år 2011?

Men klockan är obevekligt tickande. Överallt i Saab-världen finns det till exempel problemet med den inte längre befintliga tillverkarens garanti. Vilket självklart, och just nu i USA, ger inte en bra press för svenskarna. Så vi behöver absolut positiva signaler. Kanske vet vi mer nästa vecka.

Text: tom@saabblog.net

6 tankar om “Saab-administratörer får förstärkningar"

 • … Ha ha ha…. jag vet vem är!

  Den tidigare HORCH arbetar i Zwickau…. väldigt bra ... låt oss gå ...

  😉 😉

  • Jag antar att NSU fungerar ... En Saab med en roterande motor skulle också vara något.

 • blank

  Kära Tom,

  Varför är en så dragen till tortyr hos västeuropeiska intressenter?

  Finns det kanske en liten ledtråd (till exempel branschen - eller, om det är en handelsjätte, divisionen) som ska framkallas?

  Hälsningar från Hamburg

  Joachim

  • blank

   Jag skulle säga att vår Tom har ett förtroende förhållande i vissa kretsar. Om han inte säger något, måste vi acceptera. Jag föredrar det också och jag tror vad han säger är meningsfullt. Rykten om de senaste månaderna var verkligen nog.

   • blank

    Hej tom

    Jag är säker på att mina damer och herrar från% &? §Øÿœ fortfarande finns där (nu gav jag nästan bort det: o)

    LG Mark

    • blank

     Var inte så oskadd

Kommentarer är stängda.