Saab Blogger: Ny Saab Blog och Saabsunited

Det är faktiskt ganska galet att starta en ny Saab-blogg just nu. Men varumärket är levande och sparkar, Saab-samhället ligger bakom bilföretaget från Trollhättan, så varför inte. Lars Svensson från Valentuna, som har läst den här bloggen länge och nu också är en vän till min familj, startar sitt projekt ”Phoenix - En framtid för Saab”En ny blogg.

När, om inte nu? Ett galen - men ett bra beslut. Kära Lars, lycka till och ha kul med din nya blogg!

Mycket har hänt på världens största Saab-blogg, Saabsunited. Till, Saab Blogger från München, har gått med i ägarstrukturen. Han och Tim Rokka bär nu den viktigaste Saab-bloggen på båda axlarna, med stöd av fler och fler författare. Grattis till München, Till och ha kul trots det stora ansvaret i svåra tider.

För första gången tog Saabsunited också en kvinnlig författare ombord. Vad jag tycker är bra! Anne Springer skriver nu också om det bästa bilmärket i världen och har redan genomfört en intervju med en Saab-förare - som jag känner mycket väl. 😉

Naturligtvis kan vi inte följa med Saabsunited som en nationell, tysktalande blogg, men vi har en kvinna ombord under en tid. Emma Olsen, Svensk och Saab Driver av passion och baserat på kärlek i Frankfurt, har för SaabBlog.net den Facebook Skapad sida som hon kommer att tjäna i framtiden.

Ska någon komma och säga att Saab är historia ... Saab lever och är bra, som du kan se.

Text: tom@saabblog.net

Man tänkte på “Saab Blogger: Ny Saab Blog och Saabsunited"

  • blank

    Tack för att du skrev om oss Tom!
    Med undantag för mig består Phoenix-laget av Anne Springer och Ryan Delucchi. Vi kommer att försöka vara en oberoende, optimistisk röst i Saab-världen.
    Vi önskar alla tyska Saab-fans ett varmt välkomnande!

Kommentarer är stängda.