Saab Meetings Tyskland: Berlin!

Ämnet för "Outside Saab Meetings" i Tyskland kommer långsamt fram. Efter Bremen och Stuttgart planerar den lokala Saab Club med Saab-bloggare och fan Dirk Krinelke ett supportevenemang för 14 eller 15 januari i den federala huvudstaden. Mötet, som kallas ”Vi stöder Saab-evenemang” av Berlin Saab-vännerna, är avsett att vara en gemensam resa till Aviation Museum Finowfurt följt av ett mellanmål vid Werbellinsee.

Ett väl utvalt tema för att visa Saabs på vägen, för att våra svenskar har sitt ursprung är luftfart. Museet öppnar för Saab-ryttare vid denna evenemang, inträde är 5,00 € per person. Förregistrering är därför nödvändig. Alla Saab-ryttare som vill delta i Berlin-evenemanget uppmanas att delta i 05. Januari genom att kontakta Dirk på Saab Club hemsida.

Text: tom@saabblog.net

2 tankar om “Saab Meetings Tyskland: Berlin!"

 • Hej Joachim,

  det finns nästan inget nytt, annars skulle jag säga dig. Kontakterna är nära och direkta, men som alltid måste vi ha tålamod. Detta är nuvarande status ...

  Hälsningar till Hansestaden!

  Tom

 • blank

  Hi Tom,

  om följande oro för gruvan läggs fram här, skriver jag riktade till en bred SAAB ägare (och naturligtvis andra intresserade personer): Jag ber om det alls är möjligt även från din webbplats ska nedsänkt nuvarande situationen när det gäller utsikterna eller möjliga investerare.

  Visst är det också en viss beräkning (särskilt med de två administratörerna), om inte för mycket läckt ut. Tidigare har som bekant varit reaktioner från många felaktiga sidor - av denna anledning skulle jag vara mycket nöjd med en grov beskrivning av ”rutten”.

  Hälsningar från Hansans stad Hamburg

  Joachim

Kommentarer är stängda.