Saab Meetings Tyskland: Berlin!

Ämnet för "Outside Saab Meetings" i Tyskland vaknar sakta till liv. Efter Bremen och Stuttgart planerar den lokala Saab-klubben med Saab-bloggaren och fansen Dirk Krinelke ett supportevenemang den 14 eller 15 januari i den federala huvudstaden. Mötet, kallat "We Support Saab Event" av Berlin Saab-vännerna, ska vara en gemensam resa till Aviation Museum i Finowfurt, följt av ett mellanmål på Werbellinsee.

Ett väl utvalt tema för att visa Saabs på vägen, för att våra svenskar har sitt ursprung är luftfart. Museet öppnar för Saab-ryttare vid denna evenemang, inträde är 5,00 € per person. Förregistrering är därför nödvändig. Alla Saab-ryttare som vill delta i Berlin-evenemanget uppmanas att delta i 05. Januari genom att kontakta Dirk på Saab Club hemsida.

Text: tom@saabblog.net

2 tankar om “Saab Meetings Tyskland: Berlin!"

 • blank

  Hej Joachim,

  det finns nästan inget nytt, annars skulle jag säga dig. Kontakterna är nära och direkta, men som alltid måste vi ha tålamod. Detta är nuvarande status ...

  Hälsningar till Hansestaden!

  Tom

 • blank

  Hi Tom,

  om följande oro för gruvan läggs fram här, skriver jag riktade till en bred SAAB ägare (och naturligtvis andra intresserade personer): Jag ber om det alls är möjligt även från din webbplats ska nedsänkt nuvarande situationen när det gäller utsikterna eller möjliga investerare.

  Visst är det också en viss uträkning (särskilt hos de två administratörerna), om inte för mycket läcker ut. Tidigare har det som bekant också kommit reaktioner från många felaktiga håll - av den anledningen skulle jag vara mycket nöjd med en grov beskrivning av "marschvägen".

  Hälsningar från Hansans stad Hamburg

  Joachim

Kommentarer är stängda.