Saab Meetings Tyskland: Vi är många, vi är Saab!

Saab-drivrutiner och fans möts på 14 över hela världen. och 15. Januari för att visa obligationen med ditt varumärke. Dessa är möten som inte är organiserade av Saab men av Saab-samhället. Ingen stödkonvoj som 2 år sedan, men ett möte och uttalande av likasinnade människor.

För potentiella investerare kan det vara ett tecken på att vårt varumärke fortfarande lever mycket. Tanken kommer från Holland och kommer från National Saab Club , Saab Forum och Saabsunited.

I Tyskland organiserar Dominik Merkle Saab-mötet i Stuttgart, som äger rum på 15. Januari kommer att hållas i Meilenwerk. Frivilliga söker fortfarande efter evenemanget, som vill stödja Dominik i planeringen och under evenemanget på plats. Alla engagemang är välkomna, för att Dominik förtjänar vårt stöd. Saab-drivrutiner och fans som är villiga att samarbeta, kontakta Dominik direkt via e-post:  sixtensason@web.de

Ytterligare möten i Tyskland planeras på olika platser, men datum och mötesplatser har ännu inte fastställts. Saabsuniteds vänner lät trycka klistermärken för mötena med vilka man kan uttrycka kopplingen till varumärket med griffin. "Vi är många, vi är Saab" -klistermärken finns för 2,50 € i Saabsunited-butiken.

Uppdateringar om mötena "Vi är många, vi är Saab" kommer att följa.

Text: tom@saabbblog.net