Saab Crisis: Victor Muller ger upp?

Uppdatering: 13: 10 / 13: 58 / 14: 19

Långsam bloggning fungerade inte. Flera oberoende källor i Sverige rapporterar att Victor Muller kommer att lämna in konkursansökan för Saab Automobile AB i Vänersborg idag. Ingen tidningsenka som fruktade. 🙁 Andra källor hävdar att detta ännu inte har beslutats.

Situationen är förvirrande, även i min brevlåda är mycket motsägelsefulla meddelanden. I vilket fall är situationen mycket dramatisk och sannolikheten för konkurs är högre än inte. Bakom kulisserna verkar saker som gör att både konkurs och andra saker verkar möjliga. Kontakt till Youngman är fortfarande tillgänglig men detaljer är okända.

Youngman är fortfarande redo att överföra medel, berättade Rachel Pang till nyhetsbyrån TT. Och ".. vi är nära en omfattande lösning". Rent drama.

Att något skulle hända denna vecka är tydligt. Eftersom likviditeten saknas och de anställda fortfarande väntar på lönen. Om ingen likviditet kommer från Kina, är konkursförhållandet oundvikligt.

Kontakterna är direkt med Sverige och Saab, nuvarande uppdateringar följer.

Kommentarer stängs av tills informationen är säkrad.

Text: tom@saabblog.net