Saab Update: Pang Da pratar fortfarande

För närvarande väntar allt på Guy Lofalk. Men han är tyst. Sedan hans tillkännagivande för att avsluta återuppbyggnaden har freden återvänt. Det är bra, för det här får parterna tid att ompröva sina positioner. Ibland hjälper det. Vår bil grossist Pang Da, nästan trodde förlorad, finns fortfarande ombord.

Du kommer i kontakt via Reuters och du är fortfarande i konversation med Saab. Det är bra för Saab. En annan chef lämnar nu Trollhättan. Goran Ejbyfeldt, efterträdaren till produktionschefen Gunnar Brunius, tar av sig hatten efter kort tid. Det är beklagligt, men lätt att förstå.

I Süddeutsche räckte händelserna för en kort artikel om Saab och lojalitet. Hoppet ensam räcker inte, säger tidningen. Det är sant.

Alla som avslutade dagen framför TV: n igår kväll kunde läsa N24-nyhetens ticker. ”Bank of China går med Saab” kunde läsas. Tyvärr är det falskt. Okej, silvercitronen går till TV-stationen idag. Även om jag hade velat meddelandet hade det varit sant.

Text: tom@saabblog.net

Man tänkte på “Saab Update: Pang Da pratar fortfarande"

 • Hej kära Saab vänner,

  Här är huvudorsaken till att GM gör livet så svårt för oss:
  http://media.gm.com/content/media/us/en/gm/news.detail.html/content/Pages/news/us/en/2011/Dec/1206_chinasales

  ”General Motors och dess joint ventures i Kina rapporterade en ökning med 20.4 procent av den inhemska försäljningen till ett rekord i november på 237,130 2011 levererade fordon. Det var den tredje bästa försäljningsmånaden XNUMX. "

  Tror vi verkligen att GM någonsin kommer att tillåta Saab att sälja 9-4x i Kina, till exempel?
  "Efterfrågan på SRX, Cadillacs bästsäljande modell i Kina, hoppade 155.2 procent till 2,261 enheter i november."

  Fortfarande i hopp om att vårt favoritmärke på något sätt fortsätter önskar jag dig en trevlig kväll,

  Alexandros

Kommentarer är stängda.