Saab VD Victor Muller på Skavlan

Min Mac hade en paus i går kväll. För, helt uppriktigt, inspelningen för TV-serien producerades igår och jag ville inte förstöra kvällen efter de senaste dagarnas misstapp. För alla er som ivrigt väntar på vad Muller sa, finns det inget klart. Eftersom det inte fanns några skandaler, men inte heller några sensationer.

Flera svenska tidningar gav information om vad Muller hade att säga. I princip var det inget som skulle överraska oss. Ja, han har skuld med Vladimir Antonov och ja, situationen vid Saab är extremt kritisk. Hur avtalet med investerarna och tredje parten går ut har Muller inte avslöjat, eftersom han inte vet hittills.

Allt är lugnt och jag tror att Muller spelade sin roll bra. För att hantera media, mannen från Holland bra. Enligt min mening är han medieprofessor. Ju mer hans uttalande förvånade mig på Saab United, där han ger följande förklaring till sin legendariska exklusiv intervju på Teknikens Värld.

"50% av vad jag sa hittills. Vad sa jag? Inte undra på att han inte kunde ta anteckningar eftersom han tog sitt bagage i planet."

Så 50% fel och den andra hälften .... Så vad, Victor 😉

Bra, men det är bra. Vid Saabsunited slutar jag på svartlistan och dagarna betydde en kommentator i Frankfurt får jag bannlyst från huset. Nu är jag nära.

Svamp över det, alla har en dålig dag. Även Victor Muller.

Text: tom@saabblog.net

9 tankar om “Saab VD Victor Muller på Skavlan"

 • Efter de något tvetydiga uttalanden som gjorts under de senaste dagarna hade jag ärligt talat tvivel om Skavlan-sändningen. Men upptäck att VM har gjort bra på Skavlan, även om han inte kunde säga något nytt, förstås. I vilket fall som helst var det på något sätt negativt för Saab eller till och med GM eller Lofalk eller de kinesiska partnerna.

 • Ja, efter allt som lästes idag, sa det förmodligen inte något för spännande. Det finns åtminstone något roligt på TV lite senare med 'heute-showen' 🙂

 • ”På Saabsunited hamnar jag på den svarta listan och en kommentator sa under dagarna i Frankfurt att jag är utestängd från huset. Nu är jag nära. "

  Vad är detta straff för?

  Den "svarta listan" kan vara en sak ... men husförbudet?

 • men om det verkligen gick så och han är en medieproffs, så har han haft en extremt dålig dag och reportern har ett extremt dåligt minne. För min smak lite mycket Murphys lag ...

 • Du har humor. Välskriven, åtminstone vad jag ska le i denna dramatiska situation.

 • Men han behöver inte prata i varje mikrofon som kommer under näsan! 😉

  Finns det något nytt om gårdagens meddelade betalningar från YM? Kom, vad kommer det? Eller var det det?

  • Vi väntar på information. Inget nytt hittills ... 🙁

   • Tack Tom!
    Efter "tålamod" har "väntar" en stor chans att utses till årets dåliga ord av SAAB-samhället.

Kommentarer är stängda.