Saab Club Rhein-Main: Julstammtisch 2011

Registreringstiden för julstämmorna i Saab Club Rhein-Main pågår den 05.12 december. bort. Hittills har nästan 20 deltagare meddelat sig själva för Wolfgang Messer. För att göra kvällen så ”Saaby” och julig som möjligt har vi organiserat ett litet stödprogram.

Saab 9-4x och Saab 9-5 Sportkombi Frankfurt Osthafen
Saab 9-4x och Saab 9-5 Sportkombi Frankfurt Osthafen

Wolfgang organiserar för närvarande små, saabike överraskningar för samhället. Bloggen ger ett kort och förhoppningsvis underhållande multimediameddelande om resan till Trollhättan i Sverige och den nya Saab 9-4x och Saab 9-5 sportvagnen. Mitt lilla bidrag till Wolfgang Messers stora engagemang. Det lovar att vara en trevlig kväll.

Ytterligare registreringar för julevenemanget skulle vara glada!

Julsamlingen äger rum lördag den 10.12.2011 december 19.00 från 33:60599 i Frankfurt Ruderclub, Mainwasenweg XNUMX, XNUMX Frankfurt.

Var god registrera till 05.12.2011 med Wolfgang Messer. Mail: wolfgang-messer@arcor.de

Text: tom@saabblog.net