SaabBlog.net: Serverflyttningen lyckades ...

Vår blogg har äntligen flyttats till en ny server. Som meddelat kan kommentarer från de senaste timmarna ha gått vilse. Mer om Saab och den nuvarande utvecklingen när jag är tillbaka på kontoret.

6 tankar om “SaabBlog.net: Serverflyttningen lyckades ..."

 • blank

  Tack Gigi!

  Jag måste antagligen köpa en ny bärbar navigationsenhet. Det här är billigare än att vänta på uppdateringen från Sverige, där du inte vet om och när det kommer, och dessutom har jag den senaste tekniken. ÖAMTC har just publicerat ett test av div. Navis.

 • blank

  Hi Tom,
  nu känner du dig lite runt i SAAB. Det ser bara dyster ut igen - men följande fråga: Vad planerade Saab att göra för de bilar som beställdes i februari men inte levererades? Under tiden finns det antagligen en serie 2012. Att leverera nya bilar 2012 med den gamla 2011-statusen kan bara vara ett dåligt skämt. Vilken information finns det från SAAB Tyskland?

  Skulle vara trevligt, om du kunde stanna här en gång ett uttalande från SAAB.

  Vänliga hälsningar

  Jope

 • blank

  Vem har ett tips för mig?

  NAVI i min sportdräkt 9-3, först registrerad i oktober 2007, är inte längre helt uppdaterad. Enligt min Saab-återförsäljare finns det påstås en nyare version för lite mer än 300 € - men Sverige säger: för närvarande inte tillgänglig. Vet någon en bättre lösning än att köpa en helt ny (transportabel) satnav?

  • blank

   Hej Flor

   Det betyder en ny DVD? Enligt Navteq / Garmin vid den sista Genève Motor Show bör det finnas en ny version var tredje månad.
   Ganska säkert passar nuvarande DVD-skivor från utländska märken, som använder samma hårdvara och programvara. Åtminstone var det hur det var.
   En annan möjlighet är att kopiera en nyare version. Men jag har inte heller provat det. Eftersom även med mig (DVD version vår 2009) är vissa tunnlar och broar inte på den och jag kör runt i ingen mans land, åtminstone om jag känner mig vägen.

   Hälsningar från Schweiz

Kommentarer är stängda.