Saab News: Saab-inköpet färdigställt på fredag?

Erfarenheten från de senaste månaderna lär oss att vara försiktig med pressrapporter. Så vi borde se dagens release av Automotive News China med försiktig optimism. Saab Investor Pang Eftersom de slutliga avtalen om köp av Saab Automobile AB hoppas kunna få 25.11 tecknat av fredag.

Det skulle vara trevligt, för att vi äntligen vill ha goda nyheter från Trollhättan. Så snart som någonting kommer från officiella Saab Sete är det vår tur.

Ytterligare en titt på andelen av "Swedish Automobile". Egentligen inte relevant för vår biltillverkare, men idag i Frankfurt noterades tidningen under 20 cent för första gången. I Amsterdam är du fortfarande runt 24 cent.

Text: tom@saabblog.net

2 tankar om “Saab News: Saab-inköpet färdigställt på fredag?"

  • * Tryck på tummen * 🙂

  • blank

    Är åtminstone bra rykten. Kära en rubrik, vi spekulerar också.

Kommentarer är stängda.