Saab News Sweden: Krediter möte avbröts

Ingen överraskning för oss, som våra källor redan har föreslagit. Saabs fordringsmötet har blivit uppskjutet för tillfället, vilket inte borde vara oroande. Nu har den officiella bekräftelsen av skiftet gjorts.

Ett nytt datum har ännu inte fastställts och kommer troligen att komma först när de nuvarande förhandlingarna har genomförts. Förhandlingarna är i nära samordning med Guy Lofalk, som är huvudkontakt för återuppbyggnaden. Det har också bekräftats av den officiella sidan att partnerna från Kina är positiva till de åtaganden som ingåtts. Likvida medel tillhandahålls kontinuerligt.

Förhandlingarna, eller skulle jag säga poker på högsta nivå, fortsätter. Vissa människor förstår inte varför GM gör det så spännande. En journalist sa i princip följande. "Amerikanernas teknik är inte så aktuell och modern." Han har rätt.

Våra vänner från Detroit går på en mycket smal brygga. Om de spänner över bågen är bildskador enorm. Jag pratar inte bara om Saab-förarna. Under tiden känner jag också till några förare av GM-produkter som finner beteendet bara tvivelaktigt. Brist på sociala färdigheter är inte bra, oavsett vilken bil du gör på vägen.

Förresten läser renässanscentret fortfarande Saabblog.net. Och inte bara där.

En trevlig helg till er alla, inklusive pojkarna i Detroit ...

Text: tom@saabblog.net