Saab-återförsäljarestur Frankrike och 9-4x Kör på motorvägen

Våra Saab 9-4x och sport egendom turer genom Frankrike nu önskar vi våra vänner på andra sidan Rhen varje framgång och mycket roligt med den stora Sverige. Också i Frankrike, turnéen duch en Saab blogg tillsammans. Den internationella och speciellt den franska Saab-gemenskapen tycks gilla våra bilder av snabba Saabs på den tyska autobahn. Vår Saab 9-5  Sportkläder med Head-Up Displadu blev dagens bild.

Saab 9-4x, amerikansk version, på tyska Autobahn ...
Saab 9-4x, US Version, på tyska motorvägen ...

Ja, Frankrike kan ha de bättre vinerna och förmodligen den bättre maten, vi vill inte ens prata om charmen i Provence och Cote Azur, men gatorna är kategoriskt begränsade. Precis som Saab 9-4x i den amerikanska versionen. Så att våra vänner inte får idén att prova, här är bilderna.

Ups, USA Saab 9-4x i hastighetsgräns ...
Ups, USA Saab 9-4x i hastighetsgräns ...

Den elektroniska skyddet griper in i 210 km / h. Men även med denna hastighet är USA: s Saab 9-4x fortfarande säker och säker som på skenor. Vi kan bara gissa hur bra den tyska versionen blir då. Men det är ett ämne för körrapporten och för några små videor ...

Text: tom@saabblog.net

Man tänkte på “Saab-återförsäljarestur Frankrike och 9-4x Kör på motorvägen"

 • blank

  Hej Tom och alla,

  ja vi är nöjda i Frankrike med ”le marathon Saab France”.
  På onsdag kommer jag att vara i Chambéry.
  Vi organiserar ett spel med bilder. Det bästa kommer att vinna några saker från Saab France, Hirsch, Dimini och RBM Performance.
  Vi hoppas att många Saab-entusiaster kommer att vara där med en kamera. Tyvärr vill vi ibland beställa en Saab men det är fortfarande möjligt från tisdag. Vad kommer GM att bestämma? Jag hoppas också att Saab-återförsäljarresan i Frankrike inte kommer att förstöras med GM: s publikation ... Jag är upphetsad.
  Med vänliga hälsningar
  Jeff

Kommentarer är stängda.