Saab Dealer Tour 2011: Volker Möhler GmbH

I slutet av vår återförsäljare turné 2011 gick vi från Frankfurt till norr. Ja, och på något sätt är jag så kopplad till laget av Saab Germany och Saab-gemenskapen, att jag tog två dagar att vara del av finalen.

Saab-partner Volker Möhler: Saab 9-5 sportbil och Saab 9-4x i Bremen
Saab-partner Volker Möhler: Saab 9-5 sportbil och Saab 9-4x i Bremen

470-kilometer från tyska Saab-grenen till Bremen var en mycket speciell tur och en tysk premiär, men senare berättar jag om det i en annan artikel.

Bilhandlaren Volker Möhler GmbH i Bremen Lesum är en modern, mycket skandinavisk-cool byggnad. Detta passar väldigt bra med vårt varumärke. Tillfälligt är bilar från det andra varumärket från Göteborg också i ett annat showroom, som är skilt från Saab.

Även på denna station var vi väldigt välkomna och för våra exklusiva svenska stjärnor var showroomet redan förberedt. För mötet kom 50 Saab-förare och intressenter, en del tog en mycket lång strategi när de köpte.

VD för vår Saab-partner från Bremen, Dittmar Schreyer, gav ett kort, engagerat tal som uttryckte entusiasmen och lojaliteten för Saab. Därefter informerade Saab landschef Jan-Philipp Schuhmacher Saabs kommun om den nuvarande utvecklingen i Trollhättan. Båda talerna hälsades med applåder, men då handlade det om det nya Saab 9-5-sportkläderna och 9-4x.

Saab landschef Jan Philipp Schuhmacher och Dittmar Schreyer i Bremen
Saab landschef Jan Philipp Schuhmacher och Dittmar Schreyer i Bremen

I de många samtalen på kvällen tror jag att en eller annan fast köpintention och kanske till och med ett spontant köp har hört ut. Bremen Saab-samhället, och de från det bredare området, är lojalt mot Saab och väntar med otålighet för serieproduktionen.

Till sist fick jag känna några Saab-fans personligen, där det endast fanns endast mail som var i kontakt i flera månader. Jag var väldigt glad och vi hade stora (Saab) diskussioner. I Bremen var mötet mycket roligt. Saab Spirit i bilhandlaren Möller lever, för även medarbetare från andra grenar kom till nya Saabs.

Som verkställande direktör, Herr Dittmar Schreyer, sade i sitt tal "... till marknadslanseringen då vi firar en riktig fest ..". En bra idé och jag ser fram emot att se 2012 i Bremen Lesum!

2 tankar också "Saab Dealer Tour 2011: Volker Möhler GmbH"

 • Moin Tom.

  Tack igen för "Bremen information" i förväg för dig - annars hade jag inte kört den ungefär 95 km till Bremen (och då skulle def ha missat mycket !!). 🙂

  Det var också väldigt trevligt att träffa dig personligen och ha en chatt med dig !!!

  Händelsen i Bremen var trevlig, leverantörerna informativa och hjälpsamma och de två bilarna är riktigt bra.
  Jag tror det har Saab länge en gång chansen att träffa "masssmaken".

  Tyvärr var inte allt som planerat i kväll - för att jag är en SUV-fan sedan onsdagen! 😉 ;-(

  • Hej mac9-5

   Det var bra i Bremen och det var roligt att träffa dig! Vi ses nästa gång!

   Tom

Kommentarer är stängda.