Saab-återförsäljarturné 2011: Uppdrag fullbordat ...

Igår var finalen av den tyska Saab-återförsäljarturen i Bremen. En fullständig framgång för vårt varumärke och en väldigt viktig signal. Rapporten om gårdagens händelse följer så fort jag kommer tillbaka till kontoret. Strax börjar vi mot Frankfurt.

Bremen Nattliv - Bremen Town Musicians
Bremen Nattliv - Bremen Town Musicians

Vi i Tyskland har gjort vad vi kan göra för vårt varumärke de senaste tre veckorna. Nu är det upp till Trollhättan.

Förhandlingarna fortsätter i Sverige, om allt som min brevlåda säger är korrekt, kommer Youngman och Pang Da: s delegationer att träffas med GM i USA. Om jag läser mellan raderna kan det vara så att General Motors kommer att ändras från ett "Nej" till "Kanske".

Jag packar mina väskor nu och går till frukost. Njut av den sista åkturen för tillfället i den nya Saab 9-5 sportdräkten. 🙁 Om jag tänker på det och den sista kvällen, är det hög tid att svenskarna börjar bygga bilar.

Text: tom@saabblog.net

Man tänkte på “Saab-återförsäljarturné 2011: Uppdrag fullbordat ..."

  • blank

    brådskande:

    Jag letar efter Saab-föraren som har beskrivit sitt automatiska transmissionsproblem
    när vi på återförsäljarturnén på 4.11. vid Saab-Roth i Leinfelden.
    (At) gmx.de

Kommentarer är stängda.