Saab återförsäljare turné 2011: Saab Zentrum Mainz

Saab-centret i Mainz är också en fixtur för Saab-gemenskapen och en traditionell Saab-partner. Hittills hade jag ingen personlig kontakt, men hade alltid hört bara bra. Ändå blev jag förvånad när jag hittade en personlig inbjudan från VD Hans-Joachim Wiener i min brevlåda på fredagen.

Saab centrum Mainz
Saab centrum Mainz

Naturligtvis tyckte jag om att resa till Mainz eftersom jag kände att det skulle vara en bra Saab-händelse. Så det var under de 4 timmar som Saab-ryttarna fortsatte att komma till Saab-centret och jag är säker på att vi hade mycket mer än de förväntade 70-fansen.

Den nya Saab 9-5 sportbilen i Saab Zentrum Mainz
Den nya Saab 9-5 sportbilen i Saab Zentrum Mainz

Under vår återförsäljarresa kom fler och fler förare från "tredjepartsmärken" till Saabs återförsäljare. Detta är också fallet i Mainz. Förare av Ingolstadt gör, eller vänner av det andra bayerska märket och supportrar till ett brittiskt lyxmärke sågs.

Många läsare av Saabblog.net var där och jag är rädd att jag inte hade tid för varje fan. Jag är ledsen, men nästa Saab Tour kommer.

Bästa höstväder, Saab Zentrum Mainz och Saab 9-5
Bästa höstväder, Saab Zentrum Mainz och Saab 9-5

Jag hade ett mycket bra samtal med verkställande direktören för Saab-centret Hans-Joachim Wiener och männen Scholl Senior och Junior och beundrar det oskyddade engagemanget för hela laget för vårt svenska varumärke.

Saab 9-4x och Saab 9-5 sportbil gjorde också i Mainz. Jag är säker på att Saab Zentrum Mainz kommer att kunna rapportera ett antal försäljningar till Frankfurt i framtiden. Eftersom de nära familjeförbindelserna i Saab-samhället i området runt Mainz till återförsäljaren är uppenbara.

Även den här näst sista punkten på vår återförsäljare turné var en framgång. För varumärket, fansen och det mycket sympatiska laget i Saab Center.

Text: tom@saabblog.net

Man tänkte på “Saab återförsäljare turné 2011: Saab Zentrum Mainz"

  • blank

    Saab-centret i Mainz var mitt första möte med en Saab-återförsäljare, det var slutet på 1998, samtalet med säljaren var 5 min, och jag köpte min 9-3 hos Saab Zentrum Wiesbaden. Jag hade intrycket att säljaren inte tog mig på allvar. 🙁

Kommentarer är stängda.