Saab-återförsäljarfototävling - fångad i Gießen!

Klaus har kört Saab för 20 år och sedan på tisdag i NRW hade han också en helgdag, han gick av med sin familj på väg till gjutning till Saab centrum. A, tror jag, bra idé. Eftersom han redan var där en timme före evenemangets start kunde han fotografera den nya Saab 9-4x på vägen där. Class.

Den nya Saab 9-4x: Fångad i gjutning
Den nya Saab 9-4x: Fångad i gjutning

Eftersom väldigt få "Spyshots" har tagits emot hittills var uppgiften inte heller lätt, du har en god chans att vinna. Du är med !

Från Saab-centret i gjutning var Klaus entusiastisk, han var mycket vänlig välkommen, som han säger, och kunde leda mycket bra samtal. Han önskar också en sådan engagerad återförsäljare i sin hemliga miljö.

Tack för bilderna Klaus och "Fortsätt Saabing".

Text: tom@saabblog.net