Saab återförsäljare turné 2011: Saab Zentrum Trier

Saabblog.net är en plattform för Saab-gemenskapen från det tysktalande området. Därför är jag glad när artiklar och bilder om Saab -återförsäljarresan kommer från samhället. Thilo Bubek är på plats med Auto Roth -teamet i eftermiddag och rapporterar för oss. Guy Schiltz var på väg som "reporter" i Trier.

Saab Zentrum Trier, Auto Herz: Den nya Saab 9-4x och Saab 9-5 sportbilen
Saab Zentrum Trier, Auto Herz: Den nya Saab 9-4x och Saab 9-5 sportbilen

Jag tycker att det är bara bra, och vi tror att vi är på rätt väg. Guy skrev på onsdag från Trier:

Återförsäljaren turné i Saab-Zentrum Trier, en komplett framgång. Idag var Saab-återförsäljarturnén en gäst på Auto-Herz i Trier. Saab har representerats här exklusivt och framgångsrikt i nästan 30 år.

Många besökare upplevde de två nya modellerna, 9-4x och 9-5 SportCombi, i starkt höstsolsken. "Vi var mycket nöjda med besökarnas stora intresse och vi ser att vår positiva inställning till Saab stärks", säger Klaus Herz, chefschefens kommentar.

Teamet från Saab Center Trier och Saab Tyskland
Teamet från Saab Zentrum Trier och Saab Germany

Självklart var de inbjudna gästernas speciella fokus SUV 9-4x. Ett nytt segment hos Saab som intresserade de intresserade.

Familjen Herz, ditt team och dina kunder ser fram emot en gemensam framtid med Saab!

Tack kille för rapporten. Många hälsningar och tack till familjen Herz i Trier!