Saab återförsäljare turné 2011: Saab centrum Dortmund

Med mitt besök rapporterar jag under tiden hopplöst efter händelserna i återförsäljarturen. Den ambitiösa Zeil att rapportera levde inte upp. Mycket bättre än väntat, turnén gick till Saab, många fler fans och Saab-drivrutiner kom och mina mailkontakter var dagligen mer. Under dessa omständigheter är jag bara för glad att erkänna att jag inte kan uppfylla mitt schema.

Saab centrum Dortmund
Saab centrum Dortmund

På fredagen gick laget med Henrik Claesson och Mike Helfer i Dortmund. Återigen skulle 40 till 50 besökare vara närvarande och våra nya Saab modeller hälsades entusiastiskt. Samtalen med kunder och intressenter, Henrik sa till mig, var konsekvent positiva. Förståelig, för på fredag ​​kunde vi slutligen få alla fans inte bara nya Saabs, men också goda nyheter från Sverige.

Saab centrum Dortmund
Saab centrum Dortmund

Som överallt på turnén, så i Dortmund. Den nya Saab 9-4x är stjärnan som kommer att ge nya kunder till Saab. Sportkläderna är också mycket väl mottagna och han kommer utan tvekan att slå 9-4x när det gäller volym. Men vår överraskning är 9-4x.

Tack vare Saab-centret i Dortmund, också på uppdrag av Saab, som har tagit Saab-laget bra.

Text: tom@saabblog.net

2 tankar om “Saab återförsäljare turné 2011: Saab centrum Dortmund"

  • Efter tre Volvos insåg jag på fredag ​​i Dortmund att tiden har kommit för en Saab efter åtta år. 9-4x kommer att ersätta min nuvarande SUV!

  • blank

    Jag tror det med 9-4x som en ny kundvinnare.

    Från min vänkrets är intresserad av att vara en Cayenne och en X5 Faher.
    Och båda kunde inte göra något med Saab tidigare (och log ömkligt mot mig med den "gamla" 9-5 SC).

Kommentarer är stängda.