Saab-återförsäljarestur 2011: Datum vid 31. oktober

Återförsäljarturnén och vårt nya Saab 9-5 sportkläder och Saab 9-4x fortsätter att röra sig söderut. Tyvärr kan jag bara vara i Bamberg idag. Mitt näst sista datum, på lördag är jag igen i Mainz på vägen. Turnén har utvecklat en oväntad dynamik för Saab och för mig är vändpunkten för vår varumärkeshistoria i Tyskland.

Eftersom Saab är aktiv, angriper, visar flaggan och återförsäljarnas turné är bara en liten smak av 2012, som i Tyskland blir ett spännande Saab-år till vår smak. I Würzburg har våra bilar varit i showroomet sedan igår och under dagen kommer evenemanget att vara välbesökt, eftersom IWM är en av de mycket starka Saab-partnerna.

Saab-reklam har körts på radion i Bamberg i några dagar nu, och här har vi också en stark Saab-community. Jag ser fram emot händelsen i eftermiddag.

Våra möten:

Måndag, 31.10.2011

10: 00 klocka  IWM, Würzburg

14: 00 klocka  Dechent, Heidelberg

15: 00 klocka  Muckelbauer, Bamberg

Text: tom@saabblog.net

7 tankar om “Saab-återförsäljarestur 2011: Datum vid 31. oktober"

 • Hej människor!

  Tack för den stora kvällen på SAAB-centrumet Muckelbauer!
  Mat och mat var stora.
  Också en stor komplimang till Schumacher från SAAB Germany och Tom från bloggen.
  Jag var väldigt glad att träffa dig personligen.
  Min nästa bil med den nya 9-5 SC, en riktigt bra bil med gott om utrymme och komfort.

  Allt det bästa för framtiden, vi ses.

  Griffin upp !!!

  Kärlek,
  Jörg.

 • blank

  Jag tyckte det var också mycket trevligt. Stort tack också från mig till alla, särskilt till familjen Muckelbauer för den välbekanta atmosfären. Evenemanget var välbesökt för min smak, du behöver inte riktigt gå till den vanliga väskan och gadgetjägare på din dyrbara tid.

 • blank

  Fullt godkännande - som väcker förtroende för framtiden. Stort tack också till familjen Muckelbauer; snyggt inriktad!

 • blank

  Det var väldigt trevligt i Bamberg idag. Stor Tom, att träffat dig och även Schumacher från Saab Tyskland. Synd att så få människor var där. Men kanske på måndagar 15: 00 klockan var inte så bra för arbetande människor.

 • blank

  Finns det någon annan i Bamberg förutom mig idag?

 • blank

  Hi Tom,
  Var är rapporten från Leipzig?
  Det var jättebra att vara där och höra från Jan-Philipp Schumacher munnen personligen att SAAB är sparad. Och att lära känna dig gjorde mig väldigt glad!
  Lång live SAAB!

  • blank

   Hej Wolfgang,

   Jag var väldigt glad att träffa dig och att vara i Leipzig. Rapporten kommer imorgon eftersom jag reser till Saab igen idag. Med vänliga hälsningar.

   Tom

Kommentarer är stängda.