Saab Dealer Tour 2011: Saab Service Partner Lafrentz Kiel

Inte alla bidrag till återförsäljarturnén kommer "just-in-time", vilket inte är en utvärdering av partnerna utan beror helt enkelt på det förvånande faktumet att dagen bara har 24 timmar under turnén. Vårt Saab-team nummer två startade förra måndag på Saab Service Partner Lafrentz, som har varit lojal mot varumärket med Griffin sedan 1977.

Lafrentz: Saab Service Partner i Kiel sedan 1977
Lafrentz: Saab Service Partner i Kiel sedan 1977

Datum på måndag vid 11: 00 PM är inte lätt, så det är ännu mer fantastiskt att 40 Saab-ryttare och vänner kom till vår Saab-händelse. Det talar mycket, så jag tänker på Markus Lafrentz och hans lag. Saab bor trots allt också i Kiel. Det stora showroomet var redo för 9-4x och Saab 9-5-idrottsgruppen och presenterade fantastiska Saab-klassiker som alla ägdes av familjen Lafrentz.

Det säger mycket om Saab Passion. Kanske kommer jag att vara i Kiel för nästa turné, jag skulle vara väldigt glad. Med vänliga hälsningar till Kiel och ett stort tack för Saabs lojalitet!

Text: tom@saabblog.net