Saab Dealer Tour 2011: Saab Service Partner Lafrentz Kiel

Inte alla bidrag till återförsäljarturnén kommer "just-in-time", vilket inte är en bedömning av partnerna, men helt enkelt det fantastiska faktum är att även under turen har dagen bara 24 timmar. Vårt Saab lag nummer två startade förra måndagen hos Saab Service Partner Lafrentz, som varit lojal mot varumärket med grippen sedan 1977.

Lafrentz: Saab Service Partner i Kiel sedan 1977
Lafrentz: Saab Service Partner i Kiel sedan 1977

Datum på måndag vid 11: 00 PM är inte lätt, så det är ännu mer fantastiskt att 40 Saab-ryttare och vänner kom till vår Saab-händelse. Det talar mycket, så jag tänker på Markus Lafrentz och hans lag. Saab bor trots allt också i Kiel. Det stora showroomet var redo för 9-4x och Saab 9-5-idrottsgruppen och presenterade fantastiska Saab-klassiker som alla ägdes av familjen Lafrentz.

Det säger mycket om Saab Passion. Kanske kommer jag att vara i Kiel för nästa turné, jag skulle vara väldigt glad. Med vänliga hälsningar till Kiel och ett stort tack för Saabs lojalitet!

Text: tom@saabblog.net