Saab återförsäljare turné 2011: Saab centrum Chemnitz

På torsdagen tog vår väg oss från Berlin till vackra Sachsen, där Saab Zentrum Chemnitz var vårt första stopp. Familjen Seipp leder denna vackra bilhandlare Saab, där också den lokala pressen väntade på oss. Saab-förare fortsatte att inspektera den nya 9-5-serien och Saab 9-4x sportbil.

Saab Zentrum Chemnitz: Pressavdelning
Saab Zentrum Chemnitz: Pressavdelning

Saab-centret i Chemnitz har tjänat oss bra och fått mycket trevligt. Saabblog.net läsare var där och vi hade en personlig konversation. Det är jättekul att fånga åsikterna och Saabs historier, och jag tror att personlig kontakt är väldigt viktigt för vårt varumärke.

Saab Center i Chemnitz producerade små “I love Saab” -knappar. Det säger allt om attityden till vårt svenska märke.

Det behöver inte fler ord. Tack till Chemnitz.

Text: tom@saabblog.net