Saab återförsäljare turné 2011: Saab centrum Frankfurt

Saab Center Frankfurt firar sitt traditionella "Heuriger Evening" idag och kombinerar utseendet på den nya Saab 9-5 sportdräkten och den nya Saab 9-4x med kvällshändelsen. Saab-fans kunde beundra de nya modellerna i Frankfurt hela dagen.

Saab återförsäljare turné 2011: Saab centrum Frankfurt
Saab återförsäljare turné 2011: Saab centrum Frankfurt

Populariteten för cirka 150 Saab-fans under hela dagen är enorm. Det är cirka 100 gäster i kväll. Inte dåligt. Jag är inte själv för att min röst är nere. En dag eller två mindre prata är bra. Henrik Claesson innehar positionen för Saab-återförsäljargruppen.

Saab återförsäljare turné 2011: Saab centrum Frankfurt
Saab återförsäljare turné 2011: Saab centrum Frankfurt

Ha kul i Frankfurt och Henrik tack för bilderna!

Saab återförsäljare turné 2011: Saab centrum Frankfurt
Saab återförsäljare turné 2011: Saab centrum Frankfurt

Text: tom@saabblog.net

Man tänkte på “Saab återförsäljare turné 2011: Saab centrum Frankfurt"

  • Hej Tom, i morse i Frankfurt var min dotter och jag där redan 30 minuter efter 10. Det första jag frågade var var är Tom, jag skulle vilja skaka hand med honom och efter Kafe. En vänlig kollega förklarar, Tom sover, det var sent eller tidigt och pojkarna tar tid. Vi har prenumererat på dessa önskemål. 9-4 är fantastisk, stationvagnen är inte min kopp te, men 9-5 är helt enkelt fascinerande, oavsett om det är svart eller silver, helt enkelt otroligt bra. Mycket trevliga 2 timmar, men SZ fylldes inte ordentligt förrän vid middagstid och på väg tillbaka blev jag "blåst" av flera Saabis. Mycket trevlig, lycka till och styrka för den fortsatta resan. I morgon kommer ett uttalande om 100 miljoner och produktionsstart att förfalla igen. En SZ-anställd sa att produktionslinjerna är fulla av Saabis, där endast ett fåtal rörelser måste göras för att få fordonen att rulla till kunderna. Hälsningar från Frankfurt

Kommentarer är stängda.