Saab återförsäljare turné 2011: Saab centrum Paderborn

I Paderborn slog björnen igår. För bara vid 23.30 stängde Saab centrum sina dörrar. 150 Saabs kunder och fans är en signal för varumärket och för Saab-centret. Vad Volker Borghardt och hans team satt på så kort tid, min respekt för Paderborn.

Saab centrum Paderborn
Saab centrum Paderborn

Jag är glad att vi har så många bra fans och dedikerade återförsäljare i Paderbornområdet. Henrik Claesson och Michael Helfer skickade mig ögonblicksbilder från Paderborn. Saab 9-4x och den nya Saab 9-5 sportbilen mottogs också med entusiasm.

Saab centrum Paderborn
Saab centrum Paderborn
Saab centrum Paderborn
Saab centrum Paderborn

På vegna av fansen och på Saab-lagets vägnar vill jag tacka Saab Zentrum Paderborn för det stora engagemanget.

Text: tom@saabblog.net