Saab Dealer Tour 2011: Autohaus am Nordring

Berlin, vi landade! I norra Berlin finns bilhandlaren på Nordring. Normalt står jag vid fordonen och ser fram emot kontakterna och de goda diskussionerna med Saab-förarna. Idag uppmanade Saab Tysklands chef Jan-Philipp Schuhmacher mig att delta i återförsäljardiskussionen.

Berlin North: återförsäljare på Nordring
Berlin North: återförsäljare på Nordring

En annan premiär för mig, i en vecka full av premiärer. Nu är samtalen med Saab-partnerna konfidentiella, och det är en mycket stor förtroende för mig. Jag kan fortfarande publicera en sak. Ett budskap från Saab till återförsäljarna och samhället: Tyskland ses av svenskarna som en av nyckelmarknaderna, så vi kommer att spela en roll i Saab-världen i framtiden.

I bilhandlaren på Nordring träffade jag Hermann Krebs, kontaktperson för Saab-kunderna. Han är passionerad över varumärket, och han ser fram emot de nya modellerna. Hans kunder väntar ivrigt på den nya Saab 9-5 sportvagnen och Saab 9-4x.

Många tack till återförsäljaren på Nordring för det fina skottet!

Text: tom@saabblog.net

Man tänkte på “Saab Dealer Tour 2011: Autohaus am Nordring"

  • Bra att höra att Tyskland är en av nyckelmarknaderna (igen), men förrän kunde du få det intryck vi är skrivna av.
    Jag önskar också mycket roligt med turnén och många bra samtal och att du många
    Lyckliga Saabians kommer att lämna i de besökta stationerna.

Kommentarer är stängda.