Saab Lage Sweden: Kommentar om nuvarande situation

Egentligen ville jag undvika under turnén den dagliga affärsrörelsen från Sverige. Inte för att vi förlorade koll på situationen, men för att vi inte behöver kommentera varje drag. Jag reser med Saab och spenderar hela dagen med Saab Tysklands chef Jan-Philipp Schuhmacher och hans besättning. Så jag är väldigt nära, bara för att det finns permanent kontakt med Sverige.

Än en gång måste jag säga, håll dig cool. Jag är säker på att vi snart kommer att se lösningen. En av de viktiga sakerna kommer att bli bondholders möte, som äger rum på 31.10. sker. Innan det kommer det förmodligen ingen offentlig lösning. Förhandlingar pågår bakom kulisserna, och de löper till sista sekunden, eftersom de prutar över de minsta detaljerna. Varken vi eller pressen vet dessa detaljer. Allt som för närvarande cirkulerar i media och på några bloggar, går in i spekulationens rike och ökar bara cirkulationen.

Vi har varit tålmodiga i många månader. Vi borde inte bli nervösa nu på tillvägagångssättet och njuta av spekulation eller konspirationsteorier.

Vårt team reser genom Tyskland med bra nya Saabs. Om vi ​​inte hade förtroende för Saab skulle bilarna ha bott i Sverige. Den nya Saab är fascinerande, talar för sig själv och för framtiden. Titta på det, få en bild. Vi är bil fans, Saab fans, inga ekonomier.

I detta avseende, var avslappnad, håll dig lugn. Jag är också

Text: tom@saabblog.net

7 tankar om “Saab Lage Sweden: Kommentar om nuvarande situation"

 • Tack för ditt arbete och bra blogg. Jag kommer säkert att delta i 04.11 !!!!!

 • blank

  Hej, vi ses i Stuttgart eller Tübingen (om du fortfarande är där).
  Se upp för en gul 9.3-II Cabriolet 😉

  • blank

   Hej Martin ...
   Kör du fortfarande den gula konvertibla? 🙂

   Ciao Alex

   PS: Ta en titt på bilderna "Erzgebirgsausfahrt" här ...

   • blank

    Klar gul. Du också! Har bilderna sett, väldigt trevligt.
    Hur håller du ditt läder så rent?

    Ciao M.

    • blank

     Inca Yellow är bara fantastisk! 🙂

     Lädret är en sådan sak! 🙂 Fick den tvåfärgade där inne och jag måste säga ... det är från en mycket bra person !!!! blygsam kvalitet! Förarsätet ser ut som den i gamla 9-5 efter 300.000 XNUMX km och har redan snusats igenom ... annars med en sådan inredningsrengöring och sedan läderfett på igen ... Jag tror att BERNER är grejerna!
     Eller med köksfettborttagare ... men var försiktig ... efteråt med vatten och läderfett! 🙂

     Annars går SAABin som en 1! 🙂 din också?

 • blank

  Så nu måste jag skriva något, jag följer bloggen nu en tid och jag tycker att det är jättebra hur du fortsätter frågan och håller oss Saab fans alltid aktuella. Jag tror också positivt och hoppas att Saab kommer att fortsätta i framtiden, men ibland var jag väldigt rädd för mitt favoritmärke. Personligen skulle jag inte tänka mig om kineserna skulle ta Saab helt utan Victor Müller, då skulle de vara som Volvo med en annan ägare, så att säga. Tja, vi kommer att se.

  Hälsningar från Schweiz
  Thomas F.

  LONG Life SAAB

 • blank

  Hi Tom,

  Jag tror också att finalen går och trots allt har jag en bra känsla av att allt kommer att sluta bra. Jag tycker att det är riktigt bra vilket personligt åtagande du stöder SAAB; många skulle inte göra det i den nuvarande situationen. Du visar bilar som inte (ännu) är tillgängliga att beställa, men det är en positiv signal och återigen en okonventionell idé som gör SAAB så gilla.

  SAAB upp!

  Pussel

Kommentarer är stängda.