Saab-återförsäljarestur 2011: Saabs servicepartner Zielke, Lübeck

Välkommen till Lubeck. Och vad ett välkommet! Saab-fansen i Lübeck har gett oss ett varmt välkomnande på Saab Serviepartner Zielke. Det lilla showroomet är fullt och igen och igen kör nya Saabs i gården.

Saab Service Zielke
Saab Service Zielke

Zielke har på kort förberedelsetid skrivit sina Saab kunder och Lübeck meddelanden vars chef är i tjänst även passionerade Saab förare rapporterade Saab.

Jag gillar det här. Stämningen är varm, öppen, Zielkes hjärta slår för Saab. Sedan 1997 är du där för vårt varumärke från Trollhättan och den många klassiska Saab på webbplatsen visar det djupa förbundet med svenskarna. Ingen tvekan, det lilla familjeägda företaget ligger bakom Saab och du kan känna att Lübeck Saab-föraren med Zielke är mycket kopplad.

Jag tror att Zielke med de nya Saabs, 9-4x och Saab 9-5 sportbil, som också trivdes väldigt bra i Lübeck, driver en bra framtid.

Tack så mycket för det hela, väldigt varmt Lübeck Saab-laget.

Text: tom@saabblog.net

4 tankar om “Saab-återförsäljarestur 2011: Saabs servicepartner Zielke, Lübeck"

 • Moin moin püssel, det var uppdaterat för några dagar sedan! Kommer den svenska polisen någonsin att få stämpeln från Trllhättan igen? De dagliga nyheterna talar ett annat språk. Jag hoppas att Tom registrerar att trots sin resestress ... Det ser mörkt ut, vad eller vem kommer att rädda nu? Objektiva bidrag är nu efterfrågade, särskilt här på bloggen. Bilarna är fantastiska, men vem bygger dem?

 • blank

  Uiuiui, jag har precis läst att den svenska polisen nu beställer VW Passat. Det är förmodligen inte möjligt. Svensk polis och Passat. Även om jag inte har några kontakter med männen har jag alltid beundrat de eleganta SAAB: erna (och Volvos).

  Så snälla: Produktion och skicka SAAB 9-5 (eller 9-4x?) Lever!

 • blank

  Hej mac9-5 och alla andra läsare. Händelsen på 9.November vid XMexer på Möhler i Bremen - under tiden representerade 17x i Bremen - i Bremen Horn-Lehe, småstad 2.
  Jag ringde idag eftersom ingenting hade hänt än.
  Det borde ringas då ...

 • blank

  Tack för de entusiastiska och inspirerande turnerapporterna. Du vill vara där genast.
  Men de vackraste bilarna är inte till nytta om de inte är till salu och till salu.
  Med all respekt för de känslomässiga rapporterna - det skulle vara ännu viktigare att höra igen hur anläggningen går, när produktionen ska starta upp och vilka ägare vi kommer att hantera i framtiden. Den senaste informationen måste läcka ut! Vad får återförsäljarna veta?

Kommentarer är stängda.