Saab-återförsäljarresa 2011: H & B Rostock

Norr är snäll mot oss. Ljus solsken välkomnade oss också i Rostock. Eftersom vi tidigare hade en Saab-fotografering i Warnemünde anlände vi tyvärr en halvtimme för sent till Rostock hos Saab Partner H & B. Saab-fansens och Saabs förares välkomnande var allt trevligare och varmare, som alla väntade ivrigt på oss.

H & B i Rostock
H & B i Rostock

Kamerorna drogs ut och de riktiga Saab-stjärnorna, sportdräkten 9-5 och nya Saab 9-4x rullade in på gården. Jag förväntade mig inte så mycket Saabs entusiasm. H & B är en långvarig Saab-partner, sedan 1991 säljs och serviceras bilarna med Greif i Rostock. Ja, och än en gång är jag gäst hos en Saab-partner som bor Saab.

Med många läsare på bloggen, som har varit väldigt, väldigt glad, jag kunde ha ett personligt samtal och jag var delvis mycket imponerad och rörd av vänskap som tar dig att träffa mig. Tack alla, du är stor och ibland erkänner jag, jag saknar bara orden. Eftersom jag bara är en bloggare som ser sig själv som en kommunikator och vem som inte är så viktig. Viktigt är du, fansen och Saab-förarna. Du är Saab!

Men det är också jättebra, och det är vad det egentligen handlar om, Saab-teamet kring Olaf Brautigam, som jag bara har hört det allra bästa om från Saab-förarna. Det råder en familjär atmosfär på H&B. Vi är en Saab-"familj", det är vad jag hörde från många Saab-förare i Rostock idag.

Jag vill tacka Rostock Saab-teamet för gästfriheten och alla Saab-fans på kusten. Det finns fortfarande mycket att säga och jag kommer snart att hämta.

Men på onsdag är vi i Berlin och vi börjar mycket tidigt från Rostock i den federala huvudstaden. Och även bloggare behöver lite sömn.

Text: tom@saabblog.net

Man tänkte på “Saab-återförsäljarresa 2011: H & B Rostock"

  • söta drömmar :-)))

Kommentarer är stängda.