Saab-återförsäljarresa 2011: Lensch & Bleck Hamburg

I morse är vi på Lensch & Bleck i Hamburg, med fint men också ganska friskt väder. De första Saab-kunderna och Saab-förarna kom in och vi hade mycket trevliga och bra samtal. Saab 9-5 sportdräkt och även Saab 9-4x hälsas med glädje.

Lensch & Bleck, titta in i Saabs golv
Lensch & Bleck, titta in i Saabs golv

Det finns mycket intresse, särskilt för sportkombinationen Saab 9-5, och jag tror att om det var en försäljningstur skulle vi ha tagit kontrakt om nya bilar till Frankfurt. Vad alla gillar är den coola, skandinaviska designen av de nya Saabs. “Mycket färskt”, “typiskt Saab”, “absolut Sverige”, det är kommentarerna från i morse.

Säljteamet på Lensch & Bleck är mycket motiverat, du känner det tydligt och står bakom vårt svenska varumärke. Tyvärr är det för närvarande slutsålt och intresserade, som vi alla, måste vänta lite längre.

Mycket "färskt" i Hamburg, Saab 9-4x konversationer i hallen
Mycket "färskt" i Hamburg, Saab 9-4x konversationer i hallen

Vad lär bloggaren på turnén? Mycket. Hamburgs fans av vårt varumärke från Trollhättan är något mycket speciellt. En fan med vilken jag kunde prata mycket länge har 8 (!) Saabs, en annan har 900 Saab 1992 Cabriolet - första ägare. Bra.

Vår Saab-adress i Hamburg, Lensch & Bleck
Vår Saab-adress i Hamburg, Lensch & Bleck

Herr Schöttler, försäljningschef på Lensch & Bleck, tog sin tid och visade mig återförsäljaren med ett vackert Saab-golv. Står du bakom varumärket? Absolut. Herr Schöttler berättade för mig att du har en stor Saab-kundbas som du ser efter och att du är glad när banden körs igen i Trollhättan.

Tack för varmt och hjärtligt välkomnande till återförsäljargruppen! Jag ser fram emot att skriva mer om Lensch & Bleck i framtiden.

Text: tom@saabblog.net

2 tankar om “Saab-återförsäljarresa 2011: Lensch & Bleck Hamburg"

  • Ahhh ... det här kommer att vara obekväma dagar fram till 09.11 november. i Bremen. 🙁

  • Hi Tom,

    (hur) är turnén åtföljd av journalistik (print eller online media)?

    Jag ser fram emot 02.11. i München,

    vänliga hälsningar,
    Alexandros.

Kommentarer är stängda.