Saab-återförsäljarestur 2011: Saab fotokonkurrens

Snart är det dags. Nedräkningen körs. Någon gång på söndag kommer vi att se den nya Saab 9-5 sportdräkten och den nya Saab 9-4x på tyska vägar för första gången. Våra nya Saabs kommer att sticka ut på gatorna, ingen tvekan om det. Inte bara på grund av den iögonfallande bokstaven så att alla kan se "här kommer en ny Saab".

Foto tävling: Saab 9-5 sportdräkt från söndag i Tyskland
Foto tävling: Saab 9-5 sportdräkt från söndag i Tyskland

Den unika skandinaviska designen lyfter också våra Saabs ut ur publiken och signalerar att detta är en mycket speciell svensk bil.

Nästa vecka reser Saab besättningen med den nya 9-4x och 9-5 sport egendom över hela landet, jag ska vara ett par dagar med oss ​​och rapportering live. Jag ser fram emot att lära känna dig personligen och att ha så många konversationer som möjligt med Saab-drivrutiner och läsare av SaabBlog.net.

Saab Tyskland har initierat en rävkonkurrens för turnén med stora priser.

Det handlar om att fotografera de nya Saabarna i aktion. Självklart inte på återförsäljaren webbplats, det skulle vara för lätt. Den som ser den nya Saab 9-4x eller 9-5 sportbilen i åtgärd, i rörelse i stadstrafiken eller på den federala vägen, bör trycka på avtryckaren och skicka mig sina bilder.

Bilderna publiceras på bloggen och som jag sa finns det intressanta priser. En jury kommer att välja och tilldela de allra bästa snapshotsna av våra nya svenska fordon.

Vinnaren får en helg i den helt nya Saab 2012-9-sportdräkten under första halvåret 5 och det finns andra, väldigt ”saaby” -priser för plats 2 och 3.

Från söndag är en kamera eller motsvarande mobiltelefon obligatorisk ombord ...

Text: tom@saabblog.net

14 tankar om “Saab-återförsäljarestur 2011: Saab fotokonkurrens"

 • På fredagen (28.11.) Vi hade en 9-4, Svenska Mark, västerut, mellan Bönen och Kamener Kreuz. Vi blev omedelbart imponerade. Min gamla svensk !!! Tyvärr har föraren inte svarat på försök av Kontaktufnehme. Kan det vara så att vi möter honom igen i Mainz på lördag?

 • blank

  Återförsäljare eller inte, men varför finns det inte på SAAB: s webbplats än? "Bara" byt ut en av nyhetsbilderna, midsommarkampanjen är utan något, låt oss säga, tidigare verkliga livet ... Trevlig bild, liten rubrik med "informera dig själv här (Link Saabblog) klar. Kan vara så enkelt, det kommer säkert att misslyckas på grund av strukturer.

  • blank

   Ja, SAAB-webbplatsen är ett sådant kapitel som ansvarar för det i Sverige
   Förmodligen inte längre på arbetsplatsen i flera månader, så för närvarande presenterar denna webbplats sig själv.
   Låt oss hoppas att det kommer att gå upp snart

 • blank

  Åh man. Jag är helt nyfiken. Hur ofta måste vi sova?

 • blank

  ”Våra nya Saabs kommer att sticka ut på gatorna, ingen tvekan om det. Inte bara på grund av den iögonfallande bokstaven så att alla kan se "här kommer en ny Saab". "

  Betyder det att resor 9-4x och 9-5 SC kommer att förses med lämplig reklam / design (baserat på designkonkurrensen för IAAktion)?

  Visst, vissa människor kommer till exempel att titta på motorvägarna för att se vad som händer. Men så länge som knappt någon vet: "Nya Saab, nya Saab!", Kommer det att vara någon ny vacker bil som du ... ja ... precis var är det bästa stället att kunna inspektera den i detalj?

  Vad jag vill säga:
  Förhoppningsvis finns det något stort på den vackert enhetligt utformade och bara för förbestämda sidoytor som riktas mot fordon.

  Det måste tydliggöras för människorna att det inte bara finns något, utan "Precis DET" körning!

  • blank

   Exakt! Jag känner inte till utkasten, men jag tror att layouten kommer att baseras på IAA-förslagen. Vi kommer att locka uppmärksamhet!

 • blank

  Hallå ...

  tycker att det är synd att vissa återförsäljare inte använder den här väldigt trevliga händelsen för att uppmärksamma varumärket igen ....

  Återförsäljaren i min stad har inte flinched förrän nu .... 🙁

  Men från mobilforumet från Dresden kom omedelbart posten och länken som du kan logga in där! De lever SAAB!

  PS: Samtalet från chefen med mig var då fortfarande jag pekar!

 • blank

  Hej Tom, hur är det med reklam för återförsäljarresan? Många av återförsäljarnas webbplatser är inte uppdaterade för det här evenemanget ... det skulle vara synd om turnén brusade ut för att ingen märkte, förutom oss hårda fans ...

  • blank

   Hej Frank,

   Det är upp till handlarna vad de gör av det. Saab är för närvarande begränsad i budgeten, som vi alla vet. Mobile Forum Dresden är ivrigt reklam och Saab Frankfurt skickar också mail till kunder. Några andra Saab-centra i norr har personligen tagit upp kunder. Det händer redan saker och de andra Saab-bloggarna i Tyskland kommunicerar, ibland kritiskt, turnén.

   Jag tror att det handlar om att göra bästa möjliga med de resurser vi (Saab) har. Naturligtvis går arbetet också genom Saabs presskontor ...

   Hälsningar

   Tom

 • blank

  Det är livskvalitet för mig när jag kan titta på vackra saker eller omge mig med dem. För att göra det på Saab, måste man redan har sig nästan lika sällsynta och exklusiva de har blivit på gatorna, OK i s större städer i Österrike finns det kluster, men i övrigt i landet ofta påträffas i flera dagar utan Eini Zigen än egna bil.

  Om exteriördesignen irriterar mig, som med tävlingen, så vill jag verkligen sätta mig i bilen 😉 Det mesta av tiden fortsätter irritationen i interiören med samma design och dålig ergonomi, jag säger bara Ford. Nästa ökning är irriterande Chassi, eftersom det är inställt för hårt, tyvärr ofta fallet med tyskarna. Om det då finns rattvibrationer som med många turbodieslar (inte med Saab), så vill jag bara komma ut. Om vi ​​hade allt i en BMW 3-serie var jag glad när jag kunde komma ut ur den alltför smala interiören igen ...

  Med mina Saabs bryr jag mig inte om långa sträckor alls ...

 • blank

  Jag tycker att idén faktiskt är ganska bra, men det är inte vettigt att hålla evenemang som ingen får se, ingen reklam, men det har alltid varit fallet i Saab Tyskland, så du borde inte bli förvånad.

 • blank

  Jag vet inte om dig: Men utformningen av de nya två bilarna lugnar mig mycket, det tycker jag är väldigt trevligt. Mindre är bara mer, som överallt i livet ;-). Det är så bra !!!

  De otaliga rynkor och sickle krig i den andra gör mig ganska upprörd, gör aggressiv, om inte att säga, dödar nerven, till exempel BMW, Mercedes och Audi, där det står, var alltid väldigt svårt och då självklart.

  Jag ser fram emot synpunkterna i gatuformen och de många vackra bilderna. Från sedan Saabmagazine var redan så bra i den.

  • blank

   Exakt! SAAB Design är tidlös och cool igen. Med pärlorna har du rätt, det exciterar!

   LG Leif

  • blank

   100% godkännande!

Kommentarer är stängda.