Spyker försäljning säker och tyst på Saab

Försäljningen av Spyker till den amerikanska investeraren North Street av Alex Mascioli ska vara säker och till 1. Slutfördes i december. Hittills har det varit en icke-bindande avsiktsförklaring. North Street betalar 300 miljoner svenska kronor och har ambitiösa planer med sportbilsföraren.

Den årliga produktionen förväntas öka med 20% per år, vilket för året 2012 skulle motsvara ett antal 50-producerade sportbilar. Även Victor Muller, som gör ett bra jobb efter Alex Masciolis, borde stanna ombord som Spyker chef. Något konstigt och frågan om Muller planerar sin avgång från Saab. Intäkterna från försäljningen kommer, som redan nämnts, inte i Saab väskan utan betala ett lån från Swedish Automobile. Långivare är Muller.

Enligt en intervju med DI idag har hedgefonden Mascioli ingen koppling till Antonov. Mascioli sa att han "varken träffat eller talat med eller behandlat Antonov".

genom det sätt bloggar Mascioli bygga bilarna via supersportbilar eller åtminstone via biltillverkare. Hmm. Detta gör Mascioli smartare än jag, åtminstone i detta avseende, eftersom han testar riktiga bilar och inte bara skriver om de möjligheter som skulle existera, skulle man ...

Vilket ger oss en gång till vårt varumärke, vilket gör det väldigt tyst idag. Inga rubriker, inga rykten, vilket också är ganska avslappnande.

Vem vill fortfarande läsa något om svenskarna, vilket är den nuvarande utgåvan av Auto Classic rekommenderas. Där har du en lista över 300 bästa combi klassiker tillsammans, naturligtvis, den underbara Saab 95 nämna. Som en höjdpunkt finns det en artikel om Saab 99, vilket är bra kvalitet. Du gnuggar dina ögon underligt, för ofta är bara hälften av berättelsen berättad om klassisk Saab.

Lösningen på gåtan: Medlemmar av "1. Tyska Saab-klubbar”Agerade i en rådgivande kapacitet och bidrog med sin kunskap.

Njut av att läsa. Fortsätt Saabing.

Text: tom@saabblog.net

2 tankar om “Spyker försäljning säker och tyst på Saab"

  • vad händer med det 300 mio? går de i VM väska? de kommer säkert inte att vidarebefordras till Saab!

  • Hmmm ... Jag är på något sätt "misstänksam" mot Muller.
    Vad är det igen för en affär?

    Tja, tycks åtminstone gå en dag idag, där du inte behöver läsa något dåligt om Saab direkt!
    Det är också bra!

    Även om …. du har redan vant dig vid det dagliga "lilla skvallret" ... ;-( 😉

Kommentarer är stängda.