Saabs budskap på dagen och ljuset i slutet av tunneln

Under de senaste månaderna har jag upprepade gånger skrivit om dålig forskning om ämnet Saab. Vissa artiklar är så vilda att vi önskar att de var sanna. Nyheter om Saab handlade inte bara om Google idag, men vi talar först om Google-meddelandet.

"Bandet körs igen" Saab-meddelande på Autaro.de
"Bandet körs igen" Saab-meddelande på Autaro.de

Idag rankade 1 sökresultaten på Google. Banden i Sverige löper.

Usch. Överlappade vi produktionsstart? Idag var det från Autaro.de meddelandet om körbanden från den tidigare Ford (!) Daughter. Om meddelandet hade varit korrekt skulle jag ha skickat redaktörerna i München en tjock presentkorg. Så tyvärr för besättningen hos Autaro är det bara dagens gula citron. Eftersom Saab aldrig var Ford-dotter och det var någonting som trodde att det var där uppe.

Kanske var det också önskat. En bra ranking, många klick, många reklamintäkter. Eftersom meddelandet inte behöver vara 100% korrekt. Hur som helst, svamp över det.

Låt oss prata om meddelande nummer 2. Ljuset i slutet av tunneln. Under de senaste månaderna har vi sett en eller två lampor om och om igen, vanligtvis var det ett kommande tåg eller en skyltning till nästa omväg. Måste inte vara så, för idag fick jag signaler från Saab, som jag anser vara väldigt mycket väldigt positiva.

Om det jag har fått höra bekräftar kommer vi snart att ha andra ämnen än företagsnyheter. Jag kan inte säga någonting än, allt är konfidentiellt. Men ta det som en positiv signal för Saabs framtid från Sverige, livets tecken ökar.

Under de närmaste dagarna (förhoppningsvis) mer.

Text: tom@saabblog.net

8 tankar om “Saabs budskap på dagen och ljuset i slutet av tunneln"

 • blank

  Jo då: håll tummarna. Det skulle vara ett litet mirakel om det fungerar. Men en tillverkare som bygger så vackra bilar måste faktiskt överleva. Har jag rätt?

 • blank

  Jag tar det också som en positiv signal att du fortsätter att göra bloggen 🙂

  • blank

   Otroligt sagt, oddsen har stigit 🙂

 • blank

  Tom,

  ja, ja, Saab-aktierna har haft en pos. Kurs….
  Kan det vara så att ………….

  friendly

  Markera

 • blank

  Hej Tom,

  Jag är nyfiken på vad du kommer att kläcka igen ...

  LG

  Leif

 • blank

  ... kanske det kommer att vara sant snart!? Och sedan står det äntligen:

  Griffin upp!

  PS: är det faktiskt möjligt att rösta på årets blogg var som helst? Jag känner en favorit ...

  • blank

   Jag känner också någon ...

 • blank

  Du gör det alltid så spännande ... Jag hatar det :-p

  Jag hade också läst meddelandet idag, men efter att ha läst det om Ford-dottern och det fanns ingen annan hit på google, tänkte jag för mig själv att det uppfanns ... Vilken synd

  LG

Kommentarer är stängda.