Saab kalenderblad oktober 2011

Saab-thrilleren i Sverige pågår fortfarande, striden är bara förlorad när den är över. Så länge våra förhoppningar går till Trollhättan och jag tror att en liten mental paus är bra för oss. Egentligen är det en autoblogg om fantastiska bilar från Sverige och vad som följer med det. Därför kort tillbaka till ursprunget ... 😉

I september fanns det inga Saab kalenderblad från vår vän Roy Chui. Jag började bli allvarligt orolig, men i oktober är han här med nya idéer. Som alltid, en klassisk Saab och en nyare modell av vår svenska tillverkare, som oroar oss många.

Saab kalenderblad oktober av Roy Chui
Saab kalenderblad oktober av Roy Chui

För dem som letar efter en förändring från kalenderbladet från Trollhättan. Från Sverige kommer vanligtvis bara de allra senaste Saabs, vilket är logiskt.

Roy Chui är alltid ett bra alternativ och hans arbete för varumärket visar den sanna andan. Saab 92 med flyg har något och är min månadens favorit. Det är dock inte helt klart för mig om planet också kommer från Saab ...

Tack till Hong Kong!

Text: tom@saabblog.net

3 tankar om “Saab kalenderblad oktober 2011"

 • blank

  Tack så mycket Tom för att han presenterade mina verk igen! Det är väldigt snällt av dig! Ja, min Mac-dator var nere i SEP, så kunde inte fungera på tapeterna ... men nu är allt bra! Förresten, planet i 92-tapeten är faktiskt ett Saab-plan, någon sa till mig att det är en SAAB 91 Safir. Trevligt plan, perfekt för daglig användning, eller hur? Tack igen !! SKÅL!

  Roy :))))

 • blank

  Åh ja, det är en Saab - mer exakt, en Saab 91 Safir. Det utvecklades på 40-talet och var också ett tränarflygplan för Deutsche Lufthansa på 50- och 60-talet.

  Det är riktigt bra att inte läsa något om dramat hos vår biltillverkare, mina nerver tar sakta inte längre det ...

 • blank

  Jag märkte också om september ... puuuh, det verkar pågå - låt oss bara boka september som ett ”sensommaruppehåll”! 😉

  På “bladen” finns (oftast alltid) väldigt fina bilder.
  (I år, förresten, tyckte jag att februari, augusti och oktober var de bästa hittills till höger, även om jag inte tycker att de normalt "pimpade" Saabarna är så bra - men augustibilden är helt enkelt bra gjort! )

Kommentarer är stängda.