Saab News Sweden: Väntar på Lotus Youngman

Kom ihåg Vladimir Antonov? Därefter fanns det denna oändliga historia om att komma igång, som Riksgälden, EIB, GM och den som var tvungen att kontrollera. Ibland upplever du en déjà vu. På Lotus Youngman väntar Riksgälden på pappersarbete.

Den nya Saab-partneren ska kontrolleras senast den 14 oktober och ges grönt ljus för inträde. För detta måste dokumenten överlämnas till Stockholms myndigheter senast fredag. Anna Petre från Saab sa att det var ”oerhört svårt att få de relevanta dokumenten”. Till skillnad från Pang Da är Lotus Youngman ett familjeföretag och är inte van vid att ge känslig information till allmänheten.

"Jag bad henne om att revidera bokslutet," sade Anne Petre till Dagens Industri. ”De frågade mig vad det innebar att de borde revideras. De arbetar med andra uttryck och regler än vi gör ”.

"Det finns stora skillnader mellan Lotus Youngman och Pang Da". I motsats till Youngman är Pang Da ett offentligt företag, och aktierna handlas på börsen.

Förhoppningsvis blir det inga förseningar på grund av saknade eller ofullständiga dokument. För, klockan tickar och schemat är tätt. Det kommer ingen paus eller paus. Pang Da och Lotus Youngman har möjlighet och nu att de måste ta tillvara. Vi behöver inte nya problem.

Vi håller ögonen på den fortsatta utvecklingen.

Text: tom@saabblog.net

Man tänkte på “Saab News Sweden: Väntar på Lotus Youngman"

  • Hej där!

    Fakta är lite konstiga eftersom Youngman-Lotus redan har samarbetat flera gånger med europeiska företag under de senaste åren - kanske är orsaken också hos de svenska myndigheterna själva. På senare tid har det verkat som om byråkratin i Sverige också gjorde det är inte precis en förebild för ett förståeligt och effektivt sätt att arbeta. Här måste du närma dig ämnet lite mer välvilligt från båda sidor, så att du äntligen kan "komma igång"!

    Hälsningar från Hansans stad Hamburg
    Joachim

Kommentarer är stängda.