Saab-plats: Saab efterarbete-utgåvan ...

Kortfattat, en översikt över Saab-situationen och en kort artikel för alla Saab-drivrutiner för eftermiddagen. den Süddeutsche Zeitung igår publicerade en vänlig Saab-artikel om mötet i Trollhättan. Något för den mysiga kvällen och Saab-hjärtat - rekommenderas för läsning.

Å andra sidan, om du behöver lite adrenalin för Autobahn, bör du läsa den här dåliga artikeln. Den fria PR -portalen "Meld.org" är med rätta gratis. Tydligen har redaktörerna forskningsproblem eller problem med omvandlingen från svenska kronor till €. Oavsett hur du vänder dig, fungerar rapporten med helt fel siffror och innan någon kan tro dessa siffror förnekar jag härmed den antagna skulden på 760 miljoner euro.

Det kan vara ett annat problem i Sverige. Varje dag får jag e-postmeddelanden som ber om 70 miljoner royalties från Youngman. Saab Pressesprechee Eric Geers har idag officiellt uppgett att fonderna ännu inte har anlänt. Han sa att det skulle ta längre tid än väntat, det finns inget fast datum. Saab får inte bygga några nya skulder under återuppbyggnadsfasen och enligt Geers pengar finns tillgängliga för att täcka de nuvarande kostnaderna.

Naturligtvis tog Dagens Industri med glädje upp det här ämnet, vilket var att vänta. Så länge som administratören beställt av domstolen ser inga problem, borde vi inte se några. Så, var alltid sval 😎.

Ha en trevlig kväll alla, och naturligtvis ”Happy Saabing & Take Care”.

Text: tom@saabblog.net