Saab-fans och deras bilar: Saab 9-5 och 9-3 från Rafael

Rafael tyckte om Saab-omslaget för iPhone 4 så mycket att han genast skickade ett mail till mig. Efter att locket anlände nära Lucerne skickade han mig omedelbart en bild. Saab 9 5, Saab 9 3 och Saab iPhone. Class.

Saab 9-5, Saab 9-3 och Saab iPhone4 från Rafael
Saab 9-5, Saab 9-3 och Saab iPhone4 från Rafael

Familjen Rafael är en av de mest lojala och speciellt Saab entusiastiska. För sedan 70-åren har han och hans föräldrar köpt om 25 nya Saabs. Det imponerar även med mig och är helt fantastisk. Jag har räknat gånger nu och tror bara på Saab-nummer 7 eller 8 att vara. Men du vet aldrig. Kanske kommer en del nya Saab att läggas till de närmaste åren.

Kära Rafael, många hälsningar till det vackra Luzern-området. Dina Saabs är bra, som jag redan har skrivit till dig. Tack för fotot och alltid "Happy Saabing".

Text: tom@saabblog.net

Man tänkte på “Saab-fans och deras bilar: Saab 9-5 och 9-3 från Rafael"

  • blank

    Wow! Det är verkligen imponerande, jag gratulerar familjen!

    Jag kom också bara till nummer fyra, men jag började bara för drygt ett år sedan. Men även som pojke var jag angelägen om Saab, men aldrig efter mitt körkort på grund av brist på lämpligt erbjudande. Bara för dyrt för en student, till och med begagnade, eller inga anständiga bilar som erbjöds används. Så det tog så lång tid för mig ...

Kommentarer är stängda.