Saab News: Saab på den skandinaviska showen

Saab är ganska levande, våra svenska biltillverkares livstecken ökar. Vilket är glädjande, för jag föredrar att skriva goda nyheter snarare än "Dåliga nyheter". ”The Scandinavian Show” äger nu rum i London på helgen, ett absolut måste för alla Nordiska fans.

Evenemanget äger rum från 8 till 9 oktober och om du har en billig helgbiljett till London skulle du ha mer anledning att besöka den brittiska metropolen. Även om det finns minst 1000 skäl för London.

Saab UK presenterar den nya Saab 9-5 sportbilen i London och firar 25 år av Saab Cabriolet med den nya Saab 9-3 Griffin Cabriolet.

Storbritannien är en av de viktigaste marknaderna utanför Sverige och Saab klarar sig bra där. Att inte vara närvarande på ”Scandinavian Show” skulle vara ett misstag. Det fortsätter och går i rätt riktning. Innan frågorna kommer. Saab arbetar också hårt för framtiden i Tyskland, du är inte inaktiv.

Så snart fakta finns tillgängliga rapporteras det.

Text: tom@saabblog.net