Saab News: Saab på den skandinaviska showen

Saab är ganska levande, livstecken från vår svenska biltillverkare ökar. Vilket är goda nyheter, för jag föredrar mycket goda nyheter framför dåliga. London är nu värd för The Scandinavian Show i helgen, ett måste för alla fans av de nordiska länderna.

Evenemanget äger rum från 8 till 9 oktober och om du har en billig helgbiljett till London skulle du ha mer anledning att besöka den brittiska metropolen. Även om det finns minst 1000 skäl för London.

Saab UK presenterar den nya Saab 9-5 sportbilen i London och firar 25 år av Saab Cabriolet med den nya Saab 9-3 Griffin Cabriolet.

Storbritannien är en av de viktigaste marknaderna utanför Sverige och Saab klarar sig bra där. Att inte vara närvarande på "Scandinavian Show" skulle vara ett misstag. Det går vidare och det går åt rätt håll. Innan frågorna kommer. Saab jobbar också hårt på framtiden i Tyskland, du är inte sysslolös.

Så snart fakta finns tillgängliga rapporteras det.

Text: tom@saabblog.net