Saab News China: Pang Da väntar otåligt på nya Saabs

På helgen undviker de ekonomiska nyheterna varhelst det går, för det första är bloggen redan över månader för att vara ekonomiskt tung och för det andra har vi redan hört tillräckligt med nyhetsnyheter i alla avseenden. Pang Da, utöver Lotus Youngman, en av framtida nya Saab-ägare, släppte ett meddelande på Saab förra veckan via den nederländska Pang Da-representanten och advokat Peter Goes.

Den blivande Saab -aktieägaren och försäljningspartnern för Kina är fortfarande starkt motiverad och står fast vid sin svenska investering. Goes sa bokstavligen: ”Pang Da är mer än otålig med produktionsstarten. Du kan inte vänta med att skaffa bilar till Kina. ”Bra. Med detta ansluter sig Pang Da till den långa raden av otålig väntan.

Kineserna har redan beställt och betalat mer än 2000 Saab och vill börja distribuera i slutet av året med 50-återförsäljare. Redan sedan sommaren körs en, konstig, men landlig typisk reklam, för den nya Saab 9-5 sportkombinationen i alla större städer. 50-återförsäljaren är väldigt liten, men den gamla Pang har ett nätverk av imponerande 1000-återförsäljare. Expansionen handlar bara om tid och Pang Da har redan gjort klart att 2012 skulle vilja göra större order i Trollhättan.

För övrigt är det tyska återförsäljarnätet bara tillgängligt för bara 120-återförsäljare, och om jag tolkar tecknen korrekt kommer vi att approximera kinesiska förhållanden vid årets slut. Marknadsjustering ökar dock marknadsmöjligheten för återstående distributionspartner och för nykomlingarna.

Den slutliga granskningen av Peking och den efterföljande posten förväntas i slutet av året. Det finns, så Goes, då några tekniska problem för att klargöra innan ombordstigning. Till exempel beror antalet aktier Pang Da beror på aktuellt marknadspris.

Reutersmeldung ses också mot bakgrunden att Pang Da varnade för en förlust av investeringar för några dagar sedan och sa att det inte var så dåligt.

Så Pang Da har klargjort saken och gjort ett uttalande för varje Saab. Vi måste vara tålmodiga och även i Kina måste du vara tålamod. En helt ny upplevelse i en värld där allt måste vara omedelbart och omedelbart tillgängligt.

Text: tom@saabblog.net

2 tankar om “Saab News China: Pang Da väntar otåligt på nya Saabs"

  • blank

    Om 50-handlarna är i en av Kinas största 50-städer, täcker de redan en mycket stor kundkrets av köpare. Även om en stor andel kineser fortfarande är för få
    förtjänar att ha råd med en bil, så man får inte förutom det totala antalet invånare
    Se upp

  • blank

    Låt oss hoppas att tålamod lönar sig

Kommentarer är stängda.