Saab News China: PDRC ger godkännande

På Saab är jag för närvarande inte säker på om du kan se fram emot goda nyheter. Så fort det finns ett bra budskap följer nästa stroke i nacken kort därefter. Aj. Idag har Saab tagit nästa hinder för Youngmans inträde. Var det förra veckan OK på lokal nivå, så idag var OK på provinsnivå.

Det här är två av tre hinder. Det är bra. Den sista hindringen är NDRC i Peking, som måste ge den slutliga OK. Idag var den svenska ambassadören där för att påpeka hur brådskande situationen är. Hittills har inget läckt ut till oss om mötet, en annan bra nyheter skulle göra oss bra.

Särskilt eftersom jag är trött på detta pågående krisscenario och allt skrivandet på bloggens ursprungliga mål går långt. Ibland undrar man varför. Hur som helst, lovade jag att hålla fast vid det tills fabriksportarna stängde.

För det första hoppas jag och tror att detta inte kommer att bli fallet och för det andra lovade. Så på dig går.

Text: tom@saabblog.net

9 tankar om “Saab News China: PDRC ger godkännande"

 • Ja Tom fortsätter, vi hoppas alla att alla trafikljus blir gröna och att Saab kommer att ta bort de kända modellerna, och det är inte allt. Jag vill också fortsätta och behålla mina Saabs med glädje och stolthet, så småningom få en svart 9-5. Med vänliga hälsningar och komplimanger för
  engagemang, ambition och ansträngning

 • blank

  Jag kollar din blogg dagligen - fortsätt, thx. Btw efter 900, 9-3 aero 02 Jag är väldigt, väldigt nöjd med min nya 9-5 …… ..

 • blank

  @ Tom

  Vänligen fortsätt skriva. En riktigt bra källa. Jag vill också hämta min 9-5 Aero i år och hoppas på en lycklig avslutning

  Hälsningar

 • blank

  Kära Tom,

  Även för Saab-återförsäljare är du ett bra stöd.

  Snälla stick ut det.

  Respektfulla hälsningar

 • blank

  Glad Bday pappa :-)))

  Älskar dig!

 • blank

  Håll dig stark - man :-)
  Jag vill kunna hämta min nya 9-5 Vector snart - jag är nog inte den enda. Så att stänga fabriksportarna är uteslutet !!!!!
  Håll koll på Tom - du fortsätter att ta med goda nyheter från norra änden

  Det hälsningar

 • blank

  @@ Tom

  ”... Hur som helst lovade jag att hålla fast vid det tills fabriksportarna stänger. ... "

  Det är / var ganska hänsynslöst mot dig!
  Det kan (förhoppningsvis) gå långt, långt bortom pensionen! 😉 😉

 • blank

  Vänligen fortsätt, Tom. Du mår väldigt bra!
  Kanske har du gjort det snart och kan fullt ut ägna dig åt den positiva utvecklingen av SAAB. Håll fingrarna korsade.

  Hälsningar

  Pussel

  • blank

   Jag har varit Saab -förare sedan "17 -talet" av övertygelse.
   Jag skulle också köra BMW eller Opel men de byggdes inte av Saab.
   Fortsätt Tom, tack!

Kommentarer är stängda.