Saab VD Victor Muller: Vi är inte döda!

Victor Muller gav idag en presskonferens i Trollhättan. De viktigaste uttalandena från Saabs VD sammanfattades för läsarna. Som han sa är han förvånad över domstolens beslut. Saab säger att han upprätthåller goda kontakter med fackföreningar, leverantörer och återförsäljare, håller partnerna ständigt uppdaterade.

Enligt Muller har han redan talat med företrädare för fackföreningarna, men vet inte vilka steg de nu kommer att ta. Han sa också att det fanns mycket mer fördjupad information som Saab kunde ge domstolen om att han skulle översvämma domstolen med information.

Och Muller sa att det fanns en "D" -plan. Vi vet från tidigare att Muller gillar att sortera sina planer i A, B, C, D och så vidare. Och vi vet följande. Om han säger att det finns en plan, har det alltid varit en plan. Så låt oss se.

Muller kommer definitivt att fortsätta slåss och säger att Saab inte är död, han ser pengarna som Saab görs tillgängliga på ”horisonten”. Han betyder förmodligen inom räckhåll. Men Muller har alltid varit en akrobat av ord.

Allt detta, säger han, är inte en dröm, det är mer av en mardröm för honom just nu.

Inte bara för honom. "Mardröm" - mardröm. Dagens ord.

Text: tom@saabblog.net

2 tankar om “Saab VD Victor Muller: Vi är inte döda!"

 • blank

  Saab får inte dö!
  Om det behövs, gör ett företag ur det och sälja det till alla Saabister!

  Om äntligen en liten bil som Saab 96 med dagens krav skulle byggas så skulle jag se en enorm Potenzial (naturligtvis bara med Saab-kvaliteten)!
  Saab måste gå tillbaka till sina rötter! Lämna denna skadliga GM-sak åt sidan.

 • blank

  Victor borde ha skickat in all information till domstolen direkt - då kunde denna Mardröm ha sparats.

  Vänligen skicka in alla detaljer snabbt och sätt mycket press på investerare som är villiga att betala (Pang Da, Youngman och vem som helst är okänd, eventuellt i bakgrunden) - barnet har ännu inte fallit i brunnen!

  DR

Kommentarer är stängda.