Saab 9-5 Tuning: Hirsch Performance Tillbehör för 9-5

Hjortföreställning
Hjortföreställning

För att vara ärlig, är jag fan av det schweiziska företaget som producerar förstklassiga produkter för Saab. Hirsch-produkter användes både i min nuvarande Saab 9-5 Biopower sportvagn och i min tidigare Saab 9-3 Aero Cabriolet.

För närvarande är inte alla Hirsch-produkter för föregående Saab 9-5 tillgängliga. De produkter som finns i lager säljs bort, en reproduktion kommer förmodligen och tyvärr inte längre att finnas. Så det är inte längre det berömda sportratet, även det rekommenderade chassit är tyvärr bara tillgängligt för Saab 9-5-sedan.

Hirschs utblåsningssystem för sedan och Saab 9-5 sportvagn är tillgängliga och är definitivt värda sin tid som en långsiktig investering. På samma sätt är de underbara aluminiumspedalerna som du inte behöver, men du borde ha. Eftersom de sportiga pedalerna med den präglade "hjort" -logotypen förbättrar det grå interiören.

Vem har en av dessa delar på önskelistan, bör slå till, för är borta - borta.

Bromssystemet från Hirsch ger Saab 9-5 till Porsche-nivå (broms), dock finns bromssystemet endast med 18 "fälgar och är således en fråga om handväskan. Ett alternativ är sportbromsarna hos Maptun.

Utan begränsning är prestandahöjningen för alla Saab 9-5 i den första serien fortfarande tillgänglig. En obegränsad rekommendation är värt prestandan att öka, förutom Saab 9-5 förutom suveränitet och säkerhet är det betydligt mer turbo och mer Saab och ännu mer körglädje. En av de positiva bieffekterna är att den genomsnittliga förbrukningen minskar.

Den stora pluspunkten för Hirsch Performance är återförsäljarens täthet, som den fabriksgodkända tunern, det finns hjortdelar om nästan alla tyska Saab-återförsäljare.

Jag tror att även äldre Saab 9-5 kan ta en prestationsökning från Hirsch. Alla som har frågor bör kontakta Hirsch direkt. Enligt min erfarenhet besvaras kundernas förfrågningar snabbt och kompetent.

Text: tom@saabblog.net