Saab 9-5 Tuning: Hirsch Performance Tillbehör för 9-5

Hjortföreställning
Hjortföreställning

För att vara ärlig, är jag fan av det schweiziska företaget som producerar förstklassiga produkter för Saab. Hirsch-produkter användes både i min nuvarande Saab 9-5 Biopower sportvagn och i min tidigare Saab 9-3 Aero Cabriolet.

För närvarande är inte alla Hirsch-produkter för föregående Saab 9-5 tillgängliga. De produkter som finns i lager säljs bort, en reproduktion kommer förmodligen och tyvärr inte längre att finnas. Så det är inte längre det berömda sportratet, även det rekommenderade chassit är tyvärr bara tillgängligt för Saab 9-5-sedan.

Hirsch-avgassystemen för sedanen och Saab 9-5-sportdräkten är tillgängliga och definitivt värda pengarna som en långsiktig investering. Likaså de underbara sportpedalerna i aluminium, som du inte behöver ha, men som du borde ha. För med den präglade "Hirsch" -logotypen förbättrar de sportiga pedalerna det grå interiören.

Så om du har en av dessa delar på din önskelista, bör du slå till eftersom den är borta - borta.

Bromssystemet från Hirsch tar Saab 9-5 till Porsche (bromsar) nivå, men bromssystemet finns endast med 18 XNUMX fälgar och är därför en fråga om plånboken. Sportbromsarna från Maptun.

För närvarande är prestandauppgraderingen tillgänglig för alla Saab 9-5 i den första serien utan begränsning. Förbättringen av prestanda är definitivt värt en förbehållslös rekommendation, förutom mer suveränitet och säkerhet blir Saab 9-5 betydligt mer turbo och ännu mer Saab och ännu mer körglädje. En av de positiva biverkningarna är att detta minskar genomsnittskonsumtionen.

Den stora pluspunkten för Hirsch Performance är återförsäljarens täthet, som den fabriksgodkända tunern, det finns hjortdelar om nästan alla tyska Saab-återförsäljare.

Jag tror att även äldre Saab 9-5 kan ta en prestationsökning från Hirsch. Alla som har frågor bör kontakta Hirsch direkt. Enligt min erfarenhet besvaras kundernas förfrågningar snabbt och kompetent.

Text: tom@saabblog.net