Saab News: Kontantinsprutning för Saab?

Det ryktas i Sverige om att Saab fick en ekonomisk injektion på torsdagen för att betala lönerna. "Just Auto", med en avgift och välinformerad, rapporterade detta i relation till kretsar från den asiatiska regionen. Lokaltidningen i Trollhättan har också tagit upp detta ryktet.

Det finns ingen bekräftelse från Saab och fackföreningarna är ännu inte medvetna om någonting. Det är emellertid fortfarande trovärdigt, för i morse i den kinesiska pressen publicerades att den akuta konkursrisken i Sverige är förbjuden.

Platsen är lite förvirrande. Det är inte den stora kullen som finns i rummet, det är det lugnande pillret för helgen. Och för helgen var det de senaste ekonomiska nyheterna. I morgon kommer vi att återvända till de viktiga sakerna.

Designförslag från fanbasen för IAA Saabs.

Text: tom@saabblog.net

2 tankar om “Saab News: Kontantinsprutning för Saab?"

 • blank

  Men för att fackföreningarna är väldigt tysta, trots att de ännu inte har betalat löner
  man hoppas redan att pengar är / var på väg och i nästa vecka går betalningarna med medarbetarna
  Därför har Allen en lugn solig helg

 • blank

  Det är inte bara förvirrande, men det skulle vara helt meningslöst om lönerna inte betalades trots tillgången på medel. Man kan bara dra slutsatsen att meddelandet är fel!

  Ingen kan verkligen bevisa om de andra rapporterna är korrekta - till exempel att Youngman Lotus inte ser några problem i den fortsatta processen.

  Kanske VM borde gå lite ur hand och åtminstone bekräfta de pressmeddelanden som är sanna (om något är sant alls). Annars kan den negativa pressen fortsätta spekulera i den andra riktningen - men det är precis vad som bör förhindras så långt som möjligt. Så var är de positiva fakta och var är resultatet av det amerikanska investeringsbolaget överväldigat med beröm?

  Det är dags för tydliga meddelanden!

  Hälsningar från Hamburg
  Joachim

Kommentarer är stängda.